2777
2789
عنوان

غربالگری نسل امید

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 35 پست
خدا نشناس تر و پول پرست تر و دزدتر از نسل امید خود نسل امیده منو همه دوستام مشکوک به سندرم بودیم و ا ...

من سر بارداری اولم راضی بودم. اما الان چون متوجه شدم همه متخصص‌های خوبشون از اونجا رفتن، دیگه تصمیم ندارم برم.

من هردو غربالگریمو نسل امید دادم اگه نسل امید رفتید حتما پیش سحر فرزین انجام بدید فقط خودش چک میکنه و تایین جنسیتم درست میکنه دیگه آقا نمیاد بالا‌سرتون خیلی ام دقت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در تقسیم سهم درآمد اختلاف ایجاد شد سال ۹۷ ،

اقای دکتر طهماسب پور از نسل امید جدا شد و رفت یک موسسه رادیولوژی وسونو گرافی بنام رستاک زد ( روش کار دقیقا مشابه نسل امید ،حتی گزارش وریپورت صددرصد کپی برداری از نسل امید فقط آرمش فرق داره ) 

و نسل امید هم ، بجای دکتر طهماسب پور که جدا شدند ،رفتن گشتن اقای دکتر خانزادی که قیافه بسیار شبیه اقای دکتر طهماسب پور را کشف کردند ‌جایگزین ایشون کردند و طبق روال گذشته ،خانم های حامله را سونو میکنند !!! 

رستاک کجاست عزیزم؟ هزینه‌ت چقدر شد؟

گلم ،رستاک دقیقا پرسنل و دکتری هستن که قبلا در نسل امید بودند وبه دلایلی از هم جدا شدند ؟ ،ولی روش انجام سونو و حتی متن گزارش ها ،صددرصد مثل هم هستن 

هزینه هم دوبرابر ، سایر مراکز مشابه در سطح تهران هستش 

جواب شان هم می توانی با توجه به داشتن یا نداشتن ریسک فاکتور ( سن بالای ۳۵ و ازدواج فامیلی و شجره خانوادگی همسر و خودت و سابقه سقط ) از قیل پیش بینی کنید 

خلاصه بیشاز ۸۵ درصد ، خانم های حامله که معمولا سن بالای ۳۳ سال دارند ، مشگل دارند و حسابی استرس بهت وارد میکنن 

بعد از سل فری یا امینوسنتز ، که جوابش منفی بیاد ، کمی اروم میشی

گلم ،رستاک دقیقا پرسنل و دکتری هستن که قبلا در نسل امید بودند وبه دلایلی از هم جدا شدند ؟ ،ولی روش انجام سونو و حتی متن گزارش ها ،صددرصد مثل هم هستن 

هزینه هم دوبرابر ، سایر مراکز مشابه در سطح تهران هستش 

جواب شان هم می توانی با توجه به داشتن یا نداشتن ریسک فاکتور ( سن بالای ۳۵ و ازدواج فامیلی و شجره خانوادگی همسر و خودت و سابقه سقط ) از قیل پیش بینی کنید 

خلاصه بیشاز ۸۵ درصد ، خانم های حامله که معمولا سن بالای ۳۳ سال دارند ، مشگل دارند و حسابی استرس بهت وارد میکنن 

بعد از سل فری یا امینوسنتز ، که جوابش منفی بیاد ، کمی اروم میشی