2777
2789
عنوان

تغذیه نوزاد تازه متولد شده

359 بازدید | 14 پست

سلام من خودم پسته و بادام زمینی ،و هندی،انجیر رو البته بو داده نیست میخورم ماهی و لبنیات هم میخورم از طریق شیرم بچم تقویت شه و باهوش باشه.مامان ها غیر از اینا دیگه چی بخورم برا تقویت حافظه و باهوش بودن.لطفا تجربتون بهم بگین

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدم کوچولو مبارک...ولی بنظرم الان بادام زمینی نخور...هم چاق میشی هم نفخ میکنی...شیر نفخ دار باشه بچه ...

مرسی عزیزم پس بادوم نخورم یعنی

والا تو بارداری باید این چیزا رو میخوردی ولی الان تا میتونی غذای ساده بخور تا دوماهش...تجربه دارم ک میگم...آب مرغ و ماست و عدسی واس کم خونی و سوپ و....نفخ کنه بد اذیت میشی تازه بماند ک ممکنه حساسیت ایجاد کنه واس بچه.مخصوصا بادام زمینی

والا تو بارداری باید این چیزا رو میخوردی ولی الان تا میتونی غذای ساده بخور تا دوماهش...تجربه دارم ک ...

همه اینارو خوردم فدات.قبل بارداری کاملا آگاهانه تغذیه داشتم.الان بچم ۴۰ روزش تموم  شده برا بعد تولد میگم فدات

بادوم زمینی هم آلرژی زاست هم نفخ داره

فکر نمیکنم تاثیر خوراکیها توی شیرتون انقد زیاد باشه که روی شیر تاثیر بذاره شما فقط تغیه اش میکنید و با تغذیء خوب میتونید باعث استحکام استخوان بندی و تنظیم گوارشش بشید

.Pain🔥you made me a believer

همه اینارو خوردم فدات.قبل بارداری کاملا آگاهانه تغذیه داشتم.الان بچم ۴۰ روزش تموم  شده برا بعد ...

الان تا دوماه اول سادهوتر بخور...بعد شروع کن به مقوی خوردن...نفخ بجه دوماه اولش خیلی بده