2777
2789
عنوان

جهیزیه چی بخرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18152 بازدید | 94 پست
به حرف کسی نرو برای  جهازیه خریدن وسایل خونه خودته باید به سلیقه و جیب خودت باشه اونا که معلومه ...

مادر شوهر من خیلی فضوله مثلا میگه ببخشیدا ببخشیدا ولی این کارو بکنی بهتره ابروش بهتره منم هیچ وقت محلش نمیدم

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسم جهیزیه دادن رو بر دارین به خدا این توهین هست.شوهرت یه خونه بخره بعد توقع همه چی داشته باشه.

اخه خانمي اينطوريم كه نميشه 

بهرحال برا شروع زندگي يه چيزاي لازمه 

منم اوايل عقد و مجردي اين عقيده رو داشتم اما الان ميبينم كه همسرم كلي برا لوازم و خونه خرج ميكنه خب بايد چنتا وسيله اساسي و  مرغوب داشته باشي شروع كني ديگه 

البته من خودم برا جهيزيم تو فشار بودم و تازه خيليارو حذف كردم نخريدم ولي  به نظرم اولش يه خورده بايد باشه كه زندگي كني اينجوري ميتوني در طول زندگي هرچي دستت اومد بدي طلا ،دلار پس انداز.كني و گرنه بايد ماهها كاركني و هي وسيله بخري 

به خدا من دارم اولین ها رو تو اینجا میشنوم.کلیپ عروسی جهیزیه نشون میدن.مشهد چه رسم هایی دارن.دیگه چی ...

من خونه م شهر دیگه س واسه همین عروس کشون نمیرن خونه عروس یعنی خودم دوس ندارم اون شب برم خونه م واسه همین اخر کلیپ روز یا اسپرت فیلم میگیرن از خونه عروس پخش میکنن من خودم توی یکی از عروسیای فامیل شوهرم رفتم دیدم

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
انشاالله که خوشبخت بشی و خدا بهت دختر بده که شوهرت متوجه بشه دختر شوهر دادن چقدر سخته و قدر پدرت رو ...

مرسی عزیزممم من خودمم دختر دوس دارم😻😻

شما بجای خرید وسایل یه کتاب راجع به اعتماد به نفس بخر بخون اون بدردت میخوره ببخشیدا ولی به نظرم اینج ...

خب وقتی میبینم شوهرم هیچی کم نمیزاره و هرچی میگیره خوبشو میخره و خونه مون جوری ک دوس دارم داره درست میکنه دوس دارم منم کاسش کم نزارم دیگه!وگرنه هیچ ترسی از کسی ندارم! 

بنظرم چرخ گوشت کاربرد نداره زیاد

نخریدم چرخ گوشتو

اخه خانمي اينطوريم كه نميشه  بهرحال برا شروع زندگي يه چيزاي لازمه  منم اوايل عقد و مجردي ...

من که نگفتم بدون جهیزیه من میگم هر چی لازم هست بخرین و اینکه چه دلیل وسیله زندگیت رو نشون دیگران بدی همین کار باعث میشه دخالت ها شروع بشه

خب وقتی میبینم شوهرم هیچی کم نمیزاره و هرچی میگیره خوبشو میخره و خونه مون جوری ک دوس دارم داره درست ...

عزيزم اون مرده زندگيتونه و خيلي چيزا وظيفشه 

و منتي نيست 

قرارم نيس جبران كني حتما 

ما خانوما تقريبا پشت و پناهي ندارم خيليامون اينطوريم

ميتوني چنتا وسيله اصلي رو مارك خوب بخري و بقيه پولتو پس انداز كني برا روز.مبادا 

چون بهرحال خانوما درامد خاصي ندارن 

خيلي چيزارو اضافه خريدين 

من که نگفتم بدون جهیزیه من میگم هر چی لازم هست بخرین و اینکه چه دلیل وسیله زندگیت رو نشون دیگران بدی ...

بله همينطوره 

مخالفت من با جمله اولتون بود كه گفتين رسم جهيزيه رو بردارين 

وگرنه نشون دادنش كه خيليي مسخره و بيخوده و از ما نسل جوون و تحصيلكرده بعيده 

من كه موقع چيدن وسايلام خاهرشوهر بزرگم اومد كمك و حسابي همه جارو برق انداخت خدا حفظش كنه اما اولش پرسيد ميخاي چجوري تزين كنيم ؟قصد داري در كابينتارو بازبذاري يا نميدونم پاپيون بزني اينا با احترام و صريح گفتم نه!

مطمينم ايشونم به مادرشون اينا رسوندن 

اين رسماي بيخودو اره منم قبول ندارم اما يه تعداد وسيله اساسي رو نصف نصف دوتا خانواده بخرن كه خوبه 

عزيزم اون مرده زندگيتونه و خيلي چيزا وظيفشه  و منتي نيست  قرارم نيس جبران كني حتما  ...

بله موافقم باهات 😻 مرسی عزیزم😘😘

خب وقتی میبینم شوهرم هیچی کم نمیزاره و هرچی میگیره خوبشو میخره و خونه مون جوری ک دوس دارم داره درست ...

عزیزم شوهر شما ظیفشه که برای شما کم نذاره وقتی داره و میتونه بهترینش رو برات فراهم کنه

ولی وظیفه شما فقط عروس و مادر شدنه نه خرید و رسیدگی به مالی شوهرت

شما همین که بهش بله گفتی و قبولش کردی یه دنیا ارز داره 

هرچی بیشتر امکانات فراهم کنی فقط توقعات ازت بالاتر میره و همه میگن وظیفته

ببخشیدا من چندتا پیرهن ازت بیشتر پازه کرطم کهبهت گفتم

من اونجور که تجربهبهم ثابت کرده دختراییکه خیلی تاپ هستن همه چی شوهراشون میدن و براشرن همه کارمیکنن دخترا فقط تشریفش میاره خونش با جهاز جزعی ولی وقتی خانواده شوهر سرتر هستن خودش به اب و اتیش میزنه و

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
بله همينطوره  مخالفت من با جمله اولتون بود كه گفتين رسم جهيزيه رو بردارين  وگرنه نشون دا ...

افرین منم خانواده شوهر رسم دارن جهاز مینویسن و میچینن بعد همه میان میبینن بعد با کامیون همه میبرن و میچینن

من نه نوشتم نه نامایش دادم

گفتن این رسما از رده خارجه 

ا ازین کارا نمیکنیم

الان هم شوهرم دوستم داره هم خانوادش

کلی هم احترام دارم 

شوهرم برام همه چی محیا میکنه خب ون توان مالیش داره

و خب هرمردی دارهوظیفه ش هست ما زن هستیم اونا مرد

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞