2777
2789

سلام .بس که به یائسگی زودرس ولوپوس فکر میکنم دیگه هیچ حسی برا ادامه زندگی ندارم.همش چندسال بعدومیبینم که شوهرم ترکم کرده منم تنها با کلی درد ورنج.یه موقعه هایی خوبم ولی بلافاصله با این افکار دوباره نا امیدمیشم.چیکارکنم؟ببخشید موضوع جالبی نیست کسی رو ندارم باهاش صحبت کنم

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم

ب داشته هام فکر میکنم ب اینکه تو زندگی یچیزایی دارم ک برای بعضیا حسرته اونا خوشحالم میکنه 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی یائسگی چ ربطی به ترک کردن همسرت داره؟

مگه همه زنای یائسه شوهراشون ترکشون میکنن؟

خانمای خوشگل و زیبا یا جذاب و شاد که سنشون بالای 50 رو ندیدی چقدر با انرژی و شادن؟

اصلا به این چیزا فکر نکن گلم یائسگی هم یکی از پله های تکامل هورمن های خانماست لازمه که بعد اون سن دیگه پریود نشیم.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

من یه تجربه ای تو روزا و لحظه های خیلی سختم به دست اوردم و اون اینه که همیشه راه سومی هم هست به اون که فکر کنید همه چیز بهتر میشه   

یعنی چی یائسگی چ ربطی به ترک کردن همسرت داره؟ مگه همه زنای یائسه شوهراشون ترکشون میکنن؟ خانمای خوش ...

من توسن ۲۶ سالگی یائسم.بدون بچه.تو اوج جوانی شدم ۵۰ ساله

عزیزم ناامید نشو....دکترت چی گفته ؟

دکترا گفتن درمان نداره.باید تخمک اهدایی دریافت کنید.شوهرم اصلا زیر بار نمیره

من توسن ۲۶ سالگی یائسم.بدون بچه.تو اوج جوانی شدم ۵۰ ساله

شاید موقتیه چون من دقیقا یک سال پریود نشدم ولی اصلا به این موضوع فکر نکردم که یائسه شدم دکتر خیلی خوبی داشتم که گفت بخاطر نویزایی هست که تو فضا وجود داره مخصوصا خونه ما که نزدیک دکل ایرانسل بود بعد یک سال دوباره پریود شدم 

الان چند وقته پریود نشدی؟

دکترا گفتن درمان نداره.باید تخمک اهدایی دریافت کنید.شوهرم اصلا زیر بار نمیره

خداوند نا ممکن رو ممکن میکنه من انشالله این ماه رمضون حتما برات دعا میکنم خداوند وقتی اراده کنه همه چیز کن و فیکن میشه....سعی کن قاعده بشی هر ماه برو طب سنتی