2821
2789
عنوان

میشه بیاید

52 بازدید | 7 پست

من بابام بهم پول نمیده هرچی بهش میگم میگه ندارم . داره خودمم میدونم داره ولی نمیده

من قایمکی برای اینکه پولامو جمع کنم روزی ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومن از کارتش بر می داشتم .

امروز فهمیدم هرچی از دهنش در اومد بار من کرد من هرچی پول جمع میکردم میخواستم برای خودم چیزی بخرم نمیخریدم خودش گیر میشد میومد ازم قرض میکرد الان هرچی از دهنش در اومد بار من کرد منم از خونه زدم بیرون گفتم دیگه نمیام خونه 😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبش کردی

بازم بزن از کارتش

درسته وضعیت بده باید پدرا رو درک کردی ولی دیگ ی چندرغازی باید بده

دختری لازم داری

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام. چایترا بنوش و به جای من شاد باش و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...🖤

خوبکاری کردی نوش جونت بازم اب از اسیاب افتاد از کارتش بردار ولی حرفه ایی تر نفهمه کنارشم برو سرکار واسه خودت برو صندوق داری حقوقشم خوبه کارشم سخت نی

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

ببین همه اینارو من گذروندم

همین حالا پاشو برو خونه

گوه میخوره پول نده

اگه میخواست پول نده گوه خورد ک بچه آورد

بابای منم دیو۳ تر از بابای تو

این حرومزاده هم بمنپول نمیداد لاشی

بابای نکبت توام گوه خورده بهت پول نمیده

بازم گوه میخوره که گوه میخوره پول نمیده

چه سگیه که پول نده 😡

میری خونه بهش میگی زر نمیزنیاااااا

اینم که میگن احترام پدر و این چرت و پرتا حرف مفته

وسلام

پدر باید شعورش برسه اگه به دختر پول نده دختر نمیتونه که کهنه پوش بشه

همین که من گفتمااااا

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

بهش بگو پدره پدرررررسگ من

خفه خون بگیر

عنتررررررررررررررررر

فردا دیگه نبینم ۱۰۰ از کارتش برداریاااا

فردا از کارتش ۹۰۰ بردار

میخوام کاری کنی که تا اونور سال سکته رو بزنه

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز