2777
2789

من سه روزه خرید نزدم ولی ب خاطر ارزون شدن نیس دست دلم ب خرید نمیره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروز خریدمیزنی مگه

نه ماهی چند بار خرید میزنم نوسانگیری میکنم فروش میزنم ولی الان سه روز خرید نزدم. منتظر کاهش نیستم چون ته کاهش میوفته سیزده پونصد این قیمت کمترینحدیک بستن برا امسال اونم چون همتی میخواد ی حرکتی بزنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نه ماهی چند بار خرید میزنم نوسانگیری میکنم فروش میزنم ولی الان سه روز خرید نزدم. منتظر کاهش نیستم چو ...

من نظرم اینه کانال 12 هم میاد بخاطر ورود همتی و خودی نشون دادن و نمایشی هم شده

من نظرم اینه کانال 12 هم میاد بخاطر ورود همتی و خودی نشون دادن و نمایشی هم شده

نمیدونم دقیق هیچ کس هم نمیدونه اما اگه چیزی عوض نشه حرکتا جواب نده اردیبهشت میرسه به بیست این قطعیه البته من شنیدم خیلی تحلیل گرا دارن پله ای میفروشن ک خب یعنی قطعا پایین میاد حالا این وسط ی تایمی اصلاح میخوره برا خرید میشه من فعلا دست نگه داشتمچون حدس نمیزنم بیاد کانال دوازده از طرفی دلم بخریدنیس تو این اوضاع