2777
2789
عنوان

افتادگی سینه بعد از شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 21079 بازدید | 28 پست
ببخشید سوال نامرتبط پرسیدم البته ورزشای سینه مطمئنا به رفع افتادگی سینه خیلی کمک میکنه     ...

ورزش ماهیچه های زیر سینه رو به کار میندازه شاید تو سایزتاثیر داشته باشه ولی بافت پستان هیچ ماهیچه ای نداره فقط چربی و بافت همبنده که شیر دهی باعث تحلیلشون میشه البته شاید کسی تونسته باشه با ورزشم نتیجه خوب بگیره منم خوشحال میشم اگه کسی تجربه ای داره بگه لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه روششو کامل توضیح بدین خیلی ممنون

عزيزم هر دفعه ميرم حموم يا کلا ميخوام لباس زيرمو عوض کنم سوتين خيس ميبندم 

خشکم باشه خيسش ميکنم هم خنک ميشم هم سينمو سفت ميکنه 

گاهى ام ک خيلى گرممه سينمو با يخ ماساژ ميدم 

آره واسه من واقعا تاثير داره الان چنماهه خيس ميبندم  کلا يخ و لباس زير سرد و اينا سينه رو سفت ...

يعني شبانه روز سوتين خيسه يا روزي چند ساعت اينكارو ميكني ؟! 

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

عزیزم واقعا هیچ راهی دقت کن هییییییچ راهی جز جراحی یا پرتز نیست

منم به درد شمادچار بودم دو سال بدنسازی کار کردم هیچ از چنتا مربی حرفه ای هم سوال کردم گفتن با ورزش درست نمیشه چون بافت سینه چربیه در نهایت رفتم جراحی و راحت شدم

عزیزم واقعا هیچ راهی دقت کن هییییییچ راهی جز جراحی یا پرتز نیست منم به درد شمادچار بودم دو سال بدنس ...

ممنون که از تجربت گفتی

الان راضی هستین؟

در مورد تزریق چربی چی؟ اطلاعی دارین؟

سلام بچه ها من یه خانوم دکترمیشناسم طی دودوره سینه هام رودرمان کرد هم افتاده بودن هم شل محصولاتش واقعا خوب بود هرجا هست خدا محافظش باشه انشاالله. شمارش رومیذارم براتون. امیدوارم مشکل شماهم حل باشه 09335282407 

سلام. افتادگی سینه بعد از شیردهی کاملا طبیعی هستش باید از کرم های سفت کننده بافت سینه استفاده کنید. برای دیدن نمونه های از این محصولات اینجا کلیک نمایید

مشاوره رایگان پوست، مو و زیبایی از واتساپ- تلگرام 09308665973