2821
2789
عنوان

ماندن یا رفتن

393 بازدید | 38 پست

بچها من از بچگی کرج بزرگ شدم ولی اکثر فامیلامون شمال زندگی میکنن شما جای من بودید کرج ازدواج میکردید و همینجا میموندین یا با شمالی ازدواج میکردید و میرفتید شمال؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم موندن و انتخاب میکنم صد

پیشرفت کاری بهتری واسم داره و امکانات

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

چون من مهندسی خوندم و اینجا شمال واسه رشته م کار نیست .

خانواده ی شوهرمم اصلا اونجوری که تو خواستگاری نشون میدادن نبودن و خیلی اذیتم کردن و حرومزاده ن .

شوهره هم شغلش یه چی دیگه بود الان یه چیز دیگه ست.

رسما حروم شدم

نیا اینجا که به درد نمیخوره

شوهرم بهم وعده وعید داد بیا شمال برات کار ازاد میزنم

اومدم و نزد

الان منم معلم حق التدریسم

نه شوهره پول داره

نه من

فقط زر مفت میزد و دروغ میگفت

از همشون متنفرم .

کلی هم خرجکردم جهیزیه خریدم

نه راه پس دارم نه پیش

چون من مهندسی خوندم و اینجا شمال واسه رشته م کار نیست .خانواده ی شوهرمم اصلا اونجوری که تو خواستگاری ...

یعنی آشنایی نداشتی باهاشون این اتفاقا افتاد؟ البته من معلمم کارم هرجا برم همینه میتونم بپرسم چجوری آشنا شدی با شوهرت وقتی خودت کرجی

ولی خواستگارا اکثرا شمالین🥲

چون میشناسنت

اگر وقت ازدواجته از طریق دوستای کرجت و اینها بگو معرفی کنن

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

شوهرم بهم وعده وعید داد بیا شمال برات کار ازاد میزنم اومدم و نزد الان منم معلم حق التدریسم نه شوهره ...

مامان بابات هنوز کرجن؟ خودت رفتی کدوم شهر

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز