2777
2789
عنوان

سوال شرعی دارم کمک کنید

212 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من هفته قبل پنجشنبه بعد ظهر لک دیدم تا شنبه یه سره لک داشتم یکشنبه خونریزی زیاد شد.مدت پریودم من نه روزست. امروز رفتم حموم اومدم باز لک دیدم.میخواستم ببینم من پریودمو از جمعه باید حساب کنم یا یکشنبه؟؟ 

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍

عزیزم میتونی سوالت رو از شماره ی 09640 بپرسی. این شماره ی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات شرعی هست و کارشناس احکام بانوان هم دارن که خانوم هم هستن. 

این سوالی که شما میپرسی به فتوای مرجع تقلیدت هم بستگی داره..بهتره از یه نفر که توی این زمینه مطالعه داشته و متخصصه بپرسیش خانومی

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فریدا_هستم جان، همیشه هرچی میگفتم ریپلایم میکردی برعکسشو میگفتی😂😂 عشقم ایندفه مهربون شدی😀😀😀😀😍😍😍😍🌺🌺🌺🌺🌺

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌
فکرکنم اشنباه اومدی برو تاپیک بغلی😂😂😂

که بالام جان پست اولمو همینجا لایک کرده😀👍