2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خاله شوهرم ده روز بعد از زایمانش فهمید شوهرش رفته یه دختره مجرد گرفته قشنگ تو تالار عروس گرفته بود . بیچاره زنش وقتی فهمید انگار روحش مرد. 😔😔😔😔اما بخاطره بچه هاش طلاق نگرفت الانم که میبینمش انگار مرده .اصلا چشماش مثله سنگ شده😥😥😥😥

❤👬❤
دختر خاله شوهرم ده روز بعد از زایمانش فهمید شوهرش رفته یه دختره مجرد گرفته قشنگ تو تالار عروس گرفته ...

خدا شوهرشو لعنت کنه الهی😔😔😔😔

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین
مرد همسایه ما دامادم داره رفته زن دوم گرفته یه دختر دانشجو زن اولی هم از لج دومی حامله شد دومی هم ...

چقد بی فرعنگن که ازسراتتقام هرکدومشون یکی یه بچه اوردن اون بچها چه گناهی کردن تومحیط پرتنش پرتضاد فقر وبی پولی باادمایی که هرلحظه ارزومرگه همومیکنن بع دنیااومدن

دختر خاله شوهرم ده روز بعد از زایمانش فهمید شوهرش رفته یه دختره مجرد گرفته قشنگ تو تالار عروس گرفته ...

الهییییییی ،من آمار گرفتم بیشتر خیانتا توی بارداری اتفاق میفته ،اون دیگه از سگ نجس تره

اره ،توی حساب خودمم پس انداز گذاشتم برای ایندمون

چه عااالی فقط از من میشنوی شوهرت از پس اندازت خبر نداشته باشه خیلی بهتره 

یکی از دوستام همین جوریه 

همیشه هیچی واسه خودش کم نمیزاره و هرچی هم از پولاش میمونه پس انداز میکنه 

هروقتم شوهرش پول لازم میشه میگه از مامانم قرض کردم 

هم شوهرش پولو دوباره پس میده هم ارزش خونواده اش بالا میره که به فکرشونن