تو همساگی ما یه آقا هست که زن و بچه داره مستاجره بیکاره و خیلی هم زشته بعد رفته زن دوم گرفته😐😐😐😐😐یعنی خاک برسرتر از مرد اونزنه هست که اومده به این. من وقتی شنیدم کلا سه روز شوک بودم😳😳😳😳😳
[QUOTE=58568059]خواستن نسل همچین بزرگواری منقرض نشه😐😐😐😐😐 کی زن اینجور ادمها میشه یکی احمق تر از خودشون😕😕
چی بگیم خواهر منع نکنیم بهتره😣😣
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اوق، من ب شوهرم گفتم اگه ی روزی فکر زن دوم کردی اتیشت میزنم ،جایی هم که هستم همه میشناسنم که اگه حرف زدم واش وایسادم ، تا حالا زیر هیچ قولیم نزدم ،میگه من تورو دارم از سرم زیاده