2777
2789
بالاخره همون جنازه سوخته رو هم تو قبر می زارند

نه خاکستر رو میسپارن به باد هندیارو ندیدی ؟البته اونا خاکستر رو میریزن تو رود گنگ

اى دوست تو همان شقایق معروف شعر خوب سهرابىتا تو هستى زندگى باید کرد...🌷💐🌹💝♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خاکستر رو میسپارن به باد هندیارو ندیدی ؟البته اونا خاکستر رو میریزن تو رود گنگ

اونجا هنده اینجا ایرانه.

ادم بعد مرگ روحش آزاد و رها می شه یکی هزارم درصد هم برات مهم نیست کی سر قبرت بیاد و کی نیاد!

الهم عجل لولیک الفرج

اونجا هنده اینجا ایرانه. ادم بعد مرگ روحش آزاد و رها می شه یکی هزارم درصد هم برات مهم نیست کی سر قب ...

نه بعضی مواقع روح گیر می افته برای همه ازاد نمیشه برای بعضیا گیر می افته تو همین دنیا اصطلاحا میگن تو برزخه چون تک و تنها گیر می افته همه چیو میبینه دروغایی که شنیده کاری هم ازش برنمیاد

برنامه ی زندگی پس از زندگی می بینی؟

نه از رو فکر و اطلاعات و حدسیات خودم میگم

نه از رو فکر و اطلاعات و حدسیات خودم میگم

من تقریبا همه قسمت هاش دیدم خیلی جالبه هر قسمتش یه نکته خاص داره. دیدت نسبت به اون دنیا خیلی بهتر می کنه و چیزهایی می فهمی که شاید هیچ جایی قبلا در مورد صحبت نشده بوده!

این که خداوند چقدر برای انسان ها عشق و احترام قائل هست

الهم عجل لولیک الفرج

من تقریبا همه قسمت هاش دیدم خیلی جالبه هر قسمتش یه نکته خاص داره. دیدت نسبت به اون دنیا خیلی بهتر ...

فعععک نکنم،دنیاش که جهنمه

فعععک نکنم،دنیاش که جهنمه

خب دنیا محل آرام و قرار نیست. اصلا ماهیت دنیا بر پایه رنج و سختی هست

زندگی همه ایمه رو هم نگاه کنیم هر کدوم چقدر سختی و مصیبت تو این دنیا تحمل کردن با این که مقربان درگاه خداوند بودند!

به قول قرائتي می گفت یه نفر می ره در یه مغازه که استکان می فروخته مغازه دار همه استکان ها رو وارونه گذاشته بوده

طرف استکان برمی داره نگاه می کنه می گه چرا همه استکان هاتون سرش بسته است؟ همه اشون هم که تهش سوراخه!؟

می گفت ما نگاهمون به دنیا وارونه و اشتباه برای همین فکر می کنیم همه چیز ایراد داره

الهم عجل لولیک الفرج

خب دنیا محل آرام و قرار نیست. اصلا ماهیت دنیا بر پایه رنج و سختی هست زندگی همه ایمه رو هم نگاه کنیم ...

جالب بود

هعیییی🥺💔

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️