2789
عنوان

همسرم فوت کرد زندگی شیرینم خیلی تلخ تمام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 35032 بازدید | 372 پست
عزیزم خدا بیامرزهچرا فوت کردند

سرطان خون گرفتن.ممنون خداوند همسرشماراهم رحمت کنه.فوت عزیز مراحلی داره اولش غم بعد عذاب وجدان سوگواری اگراینارو طی کنی بعد میرسی به یک نرحله همیشگی به اسم دلتنگی که دائم باهاته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها شوهر من خیلی آدم خوبی بود مهربان و بی آزار و خیر و کمک رسانقبل از فوت قبل اینکه اورژانس برسه ...

روحش شاد عزیزم. کلا آدمهای خوب اکثرا عمرشون کوتاه هست. شما هم الان میتونی با انجام. خیرات. قرآن و صلوات و هر چیزی که باعث شادی روحش. بشی. مطمئن باش تاثیر داره

من برعکس شما فکر میکنم خدا اصلا دوستم نداره و نداشتههرشب قبل خواب خدارو بغل میکردم میگفتم خدا دوستت ...

😔🫂

ای کاش کنارت بودم بغلت کنم،میفهمم چی میگی،چون وقتایی هست که فکر میکنم اگر همسرم نباشه با شرایطی که دارم،چی میشه،آشفته میشم،من با فکرش آشفته میشم،اما متاسفانه برای شما اتفاق افتاده😔

ما از غیب بی خبریم، و گاهی از درک چرایی اتفاقات زندگیمون عاجزیم.

امیدوارم خود خدا بهتون صبر و آرامش بده

بهار جان ذکر یونسیه خیلی ارامش بخشه برای رفع غم

یعنی چی عزیزم میشه بگید

عزیزم اول اینو بهت بگم خدا بدلت صبربده دوم اینکه الکی داری خودتو سرزنش میکنی

رابطه ربطی به سکته قلبی نداره که آخه

ولی میفهممت منم پدرم فوت شده بود همش دنبال یه مورد بودم که بگم این دلیل مرگش بود و من باعثش شدم بعدمینشستم خودمو داشتم میکشتم.

دلیلش اینه روان و ذهن ما میخواد وضعیتی رو کنترل کنیم که ازکنترل خارج شده ک غیرقابل کنترله . و این جمله که مرگ غیرقابل کنترله رو باید بارها بخودمون بگیم تا ذهن بپذیره

یچیزم میگم ما زمانی که باهم زندگی میکنیم اکثرموارد خوبی های خودمون و بدی های طرف مقابل رو میبینیم

اما بعداز مرگ عزیز توی دوره سوگ سعی داریم خوبی های شخص فوت شده و بدی های خودمون رو بیاد بیاریم و خودمونو عذاب بدیم

❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

الان ناراحت نیستی تو قهر اینجوری شد ؟من همش میگم چرا دوماه از زندگی مشترکم باهاش به قهر گذشت میتونست ...

ن اصلا حتی یک درصد چون مقصر این قهر من نبودم خودش بود و خودش میخاست قهر باشه

چی بگم؟ 
یه کم بهتر شدم از اون فکر دراومدم اما دلتنگی شوهرم داره میکشه منوباورم نمیشه یه بغض بدی دارم همش میگ ...

سلام عزیزم الان درچه حالی چند وقته میگذره آر ومتر شدی ده روز همسرم رفته تنهای تنها شدم فقط مرگ میخوام

سلام عزیزم الان درچه حالی چند وقته میگذره آر ومتر شدی ده روز همسرم رفته تنهای تنها شدم فقط مرگ میخوا ...

خدا بیامارزه .خدارحمت کنه به شما صبر بده

چرا عزیزم

شش ماه بیشتر گذشته اما هنوز حالم بد.همش فکر میکنم دروغ و خواب

هی میگم نه تو نباید من رو تنها میزاشتی

هنوز نمیتونم کنار بیام

من واقعا سختمه مرگ عزیز کسیو تسلیت بگم. انگار که با قاشق بستنی خوری میخوای دریای اندوه کسی رو خالی کنی.

هیچ واژه ای نمیتونه الآن شمارو تسکین بده

عمیقاً برات آرزوی شکیبایی دارم 🥺🤍

و براشون فاتحه میخونم

روحشون قرین آرامش

مادر گربه ها 💞 «آخرش میرم پیش پروفسور مک گونگال عزیزم و بهش میگم طلسم تبدیل شدن به گربه رو یا یادم بده یا روم پیاده کنه و بعدش برای همیشه به دنیای گربه ها می پیوندم و دیگه هیچی از این زندگی نمیخوام . زندگی هرچی نداشت حداقل گربه داشت. ممنون .

روحش شاد بچه نداشتین؟با غم شما اون برنمیگرده

دیگ 6 ماه گذشته بهتره ب زندگی برگردی .برو استخر باشگاه

مدیتیشن یوگا

روحت شفا بده

برو طبیعت

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

خدا بیامارزه .خدارحمت کنه به شما صبر بده چرا عزیزمشش ماه بیشتر گذشته اما هنوز حالم بد.همش فکر میکنم ...

خدا بیامررتش

چند سالته

همسرت چند سالش بود؟

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم