2777
2789
عنوان

گن ساعت شنی

| مشاهده متن کامل بحث + 126857 بازدید | 36 پست

من همه سوالات خودمو روی یه کاغذ نوشتم و توی نت سرچ کردم یه فروشگاه اومد بالا و همه سوالات رو ازش پرسیدم و خدایی هم خوب جواب می داد. اسم فروشگاهشون آریوشاپ بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلااااااام. 

من گن ساعت شنی کلمبیایی گرفتم 

و شروع قیمت گن ها از ۲۶۰٫۰۰۰ تومان هست 

خیلی خوب بود توی این ۳ ماه بعد از زایمانم خیلی کمک کرد 

من مدل تاپی گرفتم بندش هم قابل تنظیم بود

اینم ادرس پیج اینستاگرام جایی که ازش خرید کردم:

https://instagram.com/womenstyle.__?igshid=1vlf2bre4oyr7

سلام به همه دوستای گلم

من خیلی دنبال گن ساعت شنی اصل میگشتم ، چون قبلا گرفته بودم و فقط 2 روز استفاده کردم چون سربع قزنش پاره شد . 

یکی از دوستانم توی دیجی کالا خرید کرده بود و خیلی ازش تعریف میکرد . من گرفتم و واقعا جنسشون عالی عالی بود ، فکر کنم اسم پیجشون شاهکار استایل بود 

من لینک دی جی کالا رو میزارم میتونید برید کامنتاشون رو بخونید و متوجه منظور من میشد

https://www.digikala.com/product/dkp-3440684

آقا من حیرون اراده شما شدم،راهنمایی میکنی چطوری اینهمه وزن کم کردی؟

عزیزم من رژیم کتوژنیک گرفتم .

هنوزم ادامه داره تا زیر ۶۰ برسم عشق من

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

کلا این گن ها به درد کسانی میخوره که یا در حد دو سه کیلو اضافه وزن دارن یا یکمی شکم و پهلو دارن،که خوش فرم میکنه وگرنه اگر خیلی اضافه باشه،فرد اذیت میشه،در ضمن اینکه تابلو هست و معلومه استفاده کردی،یکی از اقوام همسرم خیلی اضافه وزن دارن پوشیده بودن همه فهمیدن پوشیده،از پشت خطش افتاده بود،مخصوصا در افرادی که چاقی در بازو دارن بسیار مشخص هست و جالب نمیشه 

عزیزم من رژیم کتوژنیک گرفتم . هنوزم ادامه داره تا زیر ۶۰ برسم عشق من

اتفاقا اخیرا خیلی درموردش شنیدم. واقعا معجزه آساست. من به فرشته کتو دایت پیام دادم گفت داری شیر میدی نمیشه. بذار بچت شش ماهه شد بعد.

عزیزم واسه لاغری پهلو هم موثره؟

کلا برا مهمونی و اینا خوبه پهلو رو هم جمع میکنه

لاغر که نمیکنه اگه رژیم ورزش داشته باشی لاغر میشی هر کی هم گفته با گن لاغر شدم میبینم رژیم یا ورزش هم داشته خود گن لاغر نمیکنه

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.