2777
2789
عنوان

گن ساعت شنی

126410 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها خوبین! ؟ 

میخوام گن ساعت شنی بخرم کسی میدونه خوبه یا نه 

واقعا سایز کم میکنه! ؟ 

اگه خریدین از کجا و چه قیمتی! ؟ 

منتظرمممم 😛😜

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خریدم راضیم واقعا سایز کم میکنه از میس شاپ خریدم مغازه داره تهران اینستا هم داره پستی میفرسته ق ...

جدی! ؟ اصله هلوگرام داره! ؟ 

جدی! ؟ اصله هلوگرام داره! ؟ 

هلوگرام نه ولی فروشنده میگه مال کلمبیاست

حالا اصل هم نباشه مهم نیست برام مهم اینه که واقعا سایزم رو کم میکنه جنسشم بیرون لاتکس هست توش نرمه نمیدونم چیه شاید کتان یا پنبه

خلاصه راضیم ازش

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

هلوگرام نه ولی فروشنده میگه مال کلمبیاست حالا اصل هم نباشه مهم نیست برام مهم اینه که واقعا سایزم ...

یعنی بخرم پس!  

یعنی بخرم پس!  

نمیدونم

برو از نزدیک ببین گنا رو ببین کجا باکیفیت تره همونو بخر

تو اینستا فیک چینی زیاده این گنا زیر 300 نمیتونه باشه اصلا ...تازه اگه الان گرونتر نشده باشه من پارسال خریدم

نمیدونم برو از نزدیک ببین گنا رو ببین کجا باکیفیت تره همونو بخر تو اینستا فیک چینی زیاده این گنا ز ...

من تو اینستا پیدا کردم 360 بند سوتینی شو 

آره همین قیمتاست من کمری خریدم بدون بند

از صب رو مخ همسر جان کار کردم بالاخره راضی شده 🤣

میخرمش حالا ب امتحانش می ارزع 😎😋

از صب رو مخ همسر جان کار کردم بالاخره راضی شده 🤣 میخرمش حالا ب امتحانش می ارزع 😎😋

آره حالا قیمت خیلی بالایی هم نداره به امتحانش میارزه

ولی واقعا راضی کننده هست سایز مناسب بگیر من xs  کوچیک ترین سایز رو گرفتم یه سایز زیر اسمال هست وزنم هم 50 کیلو قشنگ کمرمو قوس میده من خودم لاغرم ولی درحالت عادی کمرم اون قوس زیاد و زیبا رو نداره

از صب رو مخ همسر جان کار کردم بالاخره راضی شده 🤣 میخرمش حالا ب امتحانش می ارزع 😎😋

سلام عزیزم چه خبر گن ساعت شنی خریدی؟ از کجا؟ نتیجه هم داشت ؟ وزن و قد شما چقدر بود؟ چاقی تو قسمت پهلو و شکم داشتین فقط؟

سلام عزیزم چه خبر گن ساعت شنی خریدی؟ از کجا؟ نتیجه هم داشت ؟ وزن و قد شما چقدر بود؟ چاقی تو قسمت پهل ...

سلام خوبی عزیزم والا من رفتم پرو کردم اصلا خوب نبود نه اینکه خوب نباشه ها خییلی فشار میاورد بعدم اگه شکم و پهلو داشته باشی خوبه ولی دیگه نمیتونی تکون بخوری 

ولی از ی دکتری پرسیدم گفت لاغر نمیکنه فقط آب میان بافتی سلولا رو کاهش میده باعث کم شدن سایز موقت میشه و پوست شروع ب چروک و شل شدن میکنه راستش دیگه نخریدم منصرف شدم