2777
2789
عنوان

تکان های زیاد جنین

174 بازدید | 13 پست

دوستان من هفته ۳۲ را تمام کردم.و نی نیم پسره خییییلی زیاد تکون میخوره و لگد محکم‌میزنه.یکم‌نگرانم.هم اینکه چیزیش نباشه.هم اینکه یه وقت زود نیاد.هم بند نافش نپیچه دورش و اینکه ربطی داره که بعدا شیطون بشه؟البته من نی نی شیطون دوست دادم🙈🙈🙈 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا امروز تاپیک هایی که عنوان بارداری دارن هیچ کس نمیاد! منم مشکلم دیابت بارداری. هیچ کس جوا ...

اگه تایپیکهای قدیمی و ببینی می فهمی قبلا خیلی بیشتر کمک میکردن 😕

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤
واسه منكه از وقتي چشامو باز ميكنم لگد ميزنه تا وقتي بخوابم ديگه چيز شيرينم بخورم يه بشگونم ميگيره ه ...

😆😆😆😆😆😆

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

مرسی از نظراتتون.البته سه شنبه وقت دکتر دارم.میرم‌میپرسم و جواب دکتر را میذارم اینجا.دلم میخواد یه سونو بشم.اخرین بار وسطای اسفند سونو شدم.همش نگرانم نی نیم خوب رشد کرده باشه.چون شکمم خیلی بزرگ نشده.

من یه دو روز خیلی محکم تکون میخورد دو روز آروم شده نمیدونم چراع؟🤔

یه چیز شیرین مثه بستنی که خنکم هست بخور و به پهلو بخواب.اگه تکون نخورد به دکتر بگو حتما