دوستان من شبا خیلی دیر بچم میخوابه صبح اصلا بهوش نمیام واسه نماز ،شماها هم نمازاتون قضا میشه یا فقط من اینقدر......بگید چکار کنم کلا از وقتی بچه دار شدم نمازام اینور اونور میشه
نه خوشبختانه من نماز صبحام خیلی کم قضا میشه با اینکه شبا دیر میخوابم . گوشیتو کوک کن. تو دلت هی به خدا بگو خدایا خودمو دستت سپردم برا نماز بیدارم کنی من هروقت اینکارو میکنم خود به خود بیدار میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس قلبا از خدا بخواه. شاید باورت نشه شاید یه عده بهم بگن ریاکار و مسخرم کنن ولی من بعضی وقتا موقع نماز فکر میکنم یکی داره قلقلکم میده بیدار میشم میبینم همه خوابن یا یکی تو گوشم اینقدر بلند صدام میزنه که از خواب میپرم . یا همون لحظه پسرم گریه میکنه تو خواب بیدار میشم ولی میبینم پسرم ساکت شد. من همه ی اینارو لطف خدا میدونم
عزیزم ساعت رو دور تر از خودت بزار تا مجبور بشی بلند بشی من میزارم روی کمد تا مجبور باشم سرپا بایستم خاموش کنم دیگه خوابم نمیبره ولی اگه گوشی کنار دستم باشه حتما خاموش میکنم میخوابم
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی ..... منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1