2821
2789
عنوان

یکماهه هرروز جنگ داریم باشوهرم

709 بازدید | 39 پست

شوهرم یه شغل آزاد داره که فصلی بعضی وقتا هست بعضی وقتا نه

تا یکماه پیش شرکت کارمیکرد با حقوق ۲۵تومن

خوب پیش میرفتیم ولی همیشه غرمیزد بیچارمون کرده بود

به اصرار من میرفت شرکت زنگ میزد تو این خرابشده ام نمیتونم بمونم من کار آزاد دارم انقد گفت گفت

گفتم نمیری نرو

رفت دعوا راه انداخت انداختنش بیرون

حالا اومده یماهه نشسته تو خونه دارم دق میکنم نمیتونم تحملش کنم ازاینور مث چی پشیمونه دراومده تو این یماه چندبار به شدت دعوامون سده

تو فکره همش عصبی یهو دخترم میپره اینم پامیشه مث دیونه ها دعوا میکنه قبلا تو هفته دوبار خونه بابام میرفتم

الان میگم بریم اونجا دیونه میشه که نه لازم نکرده برید

میشینیم خونه هرروز خرج داریم اینم عصبی

موندم چیکارکنم از دستش مرد خنگ

بخاطره بیکاری عصبانیت و بدقلقی کردن

ایشالله زودتر کار براش جور شه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا مردا اینطورین شوهر منم کارمند هر روز از کارمندی مینالند با همکاراش میشینن تز کارمندی بد میگن

هی میگه میخوام شعل آزاد پیدا کنم از کارمندی بیام بیرون

حالا هر چی به درو دیوار زد نتونست یک قرون از عیر کارمندی دربیار

قبول دارم کارمندی حقوقش بخور نمیر ولی از وضعیت بیکاری که بهتر

اگه ماشین دارید اسنپ کار کنه

ماشین داریم خودشم میگه

اخلاقاش خیلی رو مخه نمیتونم تحملش کنم

ولمونم نمیکنه بریمخونه بابام چندروز

صب تاشب میگه بشینین خونه

دخترم نمیزاره مهد ببرم انلولانزا هست

به همه چی دخالت میکنه

متاسفانه شوهرت کـون کار کردن نداره الکی بهانه ش کار آزاد داشتن خودش بوده.الانم خواسته هات رو بیشتر ک ...

نه خیلی کاریه

عقل نداره متاسفانه هرچی گفتم درنیا

فک کرد ماخونه موندیم خوردیم اون مونده

خوبذباید عقلش سرجاش بود بخاطر شما تحمل میکرد هرچقدر بهش سخت بود الان تو خونه س لااقل انوقت ماهی۲۵میاورد صبح و شبم تو خونه نمیموند که دیوانه بشه بعدم دعوا لازم نبود که خودش راخراب کنه لااقل همینطوری غیبت میکرد ومیامد که راه داشته باشه

ماشین داریم خودشم میگهاخلاقاش خیلی رو مخه نمیتونم تحملش کنمولمونم نمیکنه بریمخونه بابام چندروزصب تاش ...

خونه بابات چرا نمیزاره بری؟!

باید خوشحال هم باشه خرج یک وعده ناهار و شام و میوه اینا بیشتر تو جیبش میمونه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خدایا بحق این ایام میلادحضرت مسیح برای این خانواده محترم معجزه کن تاشغل عالی برای پدرخانواده جوربشه الهی آمین

یه تسبیح دستتون بگیریدومرتب بگیدخداروزی رسان بیحساب من ودختروهمسرم است خیلی عالیه

تو این شرایط الان همه سعی دارن زن و شوهر باهم کار کنن تا شکمشون سیر کنن مرد گنده خجالت نمیکشه خونه نشسته که چی بشه براش از آسمون خرجی نازل بشه بگو بره از شغل آزادش پول دربیاره دیگه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
نه خیلی کاریه عقل نداره متاسفانه هرچی گفتم درنیا فک کرد ماخونه موندیم خوردیم اون مونده

ترکی؟

چرا مردا اینطورین شوهر منم کارمند هر روز از کارمندی مینالند با همکاراش میشینن تز کارمندی بد میگن هی ...

مثشوهر من

همش فکرهای رویایی از شانسم انقد گرونی شده

روزی یکی دوتومن خرجمونه همش از جیب داره میده

مث روانیه مونده گوشه خونه

از وقتی اومده خونه زندگیم بهم ریخته

تو این شرایط الان همه سعی دارن زن و شوهر باهم کار کنن تا شکمشون سیر کنن مرد گنده خجالت نمیکشه خونه ن ...

همون اون شغل تو تابستون خیلی زیاد میشه

الان فصلش نیس اصلا

انقدم گرونیه کسی کاری نمیکنه فعلا

نشسته اقدام کرده بره بیمه بیکاری

دیروز رفتیم ازمایش داده دخترم قبلا بابیمه تکمیلی بود

الان مجبور شده از جیب بده

عرق کرده بود حالش بد یه کلمه حرف نزد تاخونه

خب من گفتم که درنیا

2825
2823
2791
2779