2821
2789

نکن عزیزم

خیر نمیشه برات، تاپیک سقطم رو بخون لطفا

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما که بچه نمیخای چرا سخت و سفت جلوگیری نمیکنی یا اگه شوهرت بده چرا جدا نمیشی چجوری میتونی بچتونو بکشی بچه ای که خدا گفته حکم قتل داره و دیه داره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
شما که بچه نمیخای چرا سخت و سفت جلوگیری نمیکنی یا اگه شوهرت بده چرا جدا نمیشی چجوری میتونی بچتونو بک ...

شوهرم اعتیاد داره ۶ ماه ترک کرد منم امیدوار شدم اما دقیقا روزی ک رفت دوباره مواد بزنه بی بی چکم مثبت شد.. دیگه خسته شدم و میخوام بچه رو سقط کنم و طلاق بگیرم برم

شوهرم اعتیاد داره ۶ ماه ترک کرد منم امیدوار شدم اما دقیقا روزی ک رفت دوباره مواد بزنه بی بی چکم مثبت ...

بهش بگو تهدید به سقط کن ولی انجام نده هر جور شده ترکش بده یه چند وقت باهاش راه بیا هر کاری کرد عصبانی نشو تا بهونه پیدا نکنه بتونه در ارامش ترک کنه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
شوهرم اعتیاد داره ۶ ماه ترک کرد منم امیدوار شدم اما دقیقا روزی ک رفت دوباره مواد بزنه بی بی چکم مثبت ...

عزیزم شما اگه تا این حد بچه نمیخواستی باید جلوگیری میکردی الان چرا میخوای بچه تو بکشی؟ میخوای جدا شی؟! اگه میخوای جدا شی قبلش حتما از یه مشاور آگاه مشورت بگیر اگه هنوز معلوم نیست جدا شی یا بمونی سره هیچی بچه تو نکش شاید بچه که بیاد قراره انگیزه خیلی خولی برا ترک کردن شوهرت باشه

2825
2823
2791
2779
2792