2789

سلام به همگی. من خودم میخوام برای بچه ام سیسمونی بگیرم. هرماه چندتا چیز بگیرم تا از نظر مالی بهم فشار نیاد. درمورد سیسمونی فقط لوازم ضروری تا دو ماه اول لطفا. خیلی  از اطرافیان را دیدم که خریدهای بیجا کردن و هرگز از اون وسایل استفاده نکردن. بیشتر مد نظرم تعداد لباس و سایزبندیشون. لطفا تجربه هاتون را بگید . واقعا از کمکتون ممنون میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر بیا اخرین تاپیک منم بخون راجب سیسمونی ولباس نی نی .بلد نیستم لینگ بزارم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

البته خواهرهای من بچه کوچیک دارن اما خیلی بی رویه خرید کردن خیلی از لباسها تو کمد نو مونده و نشد استفاده کنند بخاطر همین از اونها نمیپرسم چون همیشه زیاد خرید میکنن

سرویس خواب که پتو وبالش و تشک و کیسه اس به نظرمن نگیر اینا رو تکی بگیر البته هرکدوم که لازمه.اگر بچت فصل گرما دنیا اومد اصلا کیسه خواب نگیر برای منکه بی استفاده نوند ولی واسه فصل سرما خوبه.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

لباس سایز صفر2-3دست بگیر منکه دخترم وزن تولدش 3200بود تایه ماه واسش صفر می پوشیدم.یک هم همینطور.درکل لباس زیاد نخر آخه بچه مدام تو رشد میتونی هروقت احساس کردی لباساش کوچیکه بری وبخری

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

یه لیست سیسمونی بگیر بعد از نت هر کدوم رو نمیدونی چیه سرچ کن ببین به دردت میخوره یانه 

همه چی بستگی به خودت داره عزیزم 

من خودم کریر و کالسکه نگرفتم چون خوشم نمیاد به دردم هم نمیخوره 

لباس سایز دو زیاد گرفتم

ولی سایز یک یه دست بیمارستانی یه سرهمی یه بلوز شلوار نخی