2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من وقتی با کسی حرف میزد تو چشماش نگاه نمیکرد اوایل میگفتم چقدر افکارش قدیمیه اما الان متوجه هستم چرا اینکارو میکنه 

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......

بخوای ازش انتقام بگیری یامقابله ب مثل کنی (ک بسیاراشتباهه)روح وشخصیت خودت روخدشه دارمیکنی .حق وحقوقتو بگیر وجونتو برداربرو ،بذار ب هرزه بازیاش برسه . ارزش نداره بخوای واسش بجنگی

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بزار دختره خودش ابروش میره

به چه جرمی میخواد مامور بیاره بعد با مامور کی رو میخواد بفرسته 

از چی میترسی باید خیلی با احتیاط پیش میرفتی تا شوهرت نمیفهمید و ازش مدرک جمع میکردی

نه به نظرم طلاق گزینه خوبی نیست شوهرت خودش بعد یه مدت میفهمه اشتباه کرده

فقط الان تا میتونی پس انداز کن وبهش پول نده و طلا هات رو هم قایم کن تا بعد ببین برنامه اونا به کجا میرسه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
چجوری

شک میندازم به جونش تا مثل خوره نابودش کنه ارایش میکنم میگم میخام برم بیرون الکی میگم یکی از دوستام زنگ بزنه رفتار مشوک از خودم در میارم یواش با تلفن حرف میزنم میگه جانم نفسم

بخوای ازش انتقام بگیری یامقابله ب مثل کنی (ک بسیاراشتباهه)روح وشخصیت خودت روخدشه دارمیکنی .حق وحقوقت ...

بچه هام آسیب نمیبینن.دومی که تازه بدنیا اومد...من میدیدم باردارکه بودم هرروز میگفت برو خونه بابات بمون

میگه میرم زندان ولی مهریه نمیدم

دادگاه تگه تشخیص بده مال داره که احمق نیست بفرستش زندان....پولو میگیره بعد. اگه هم بره زندان که کلن از زندگی ساقط میشه. دختره رو هم نمیبینه. اگه واقعا پول نداشته باشه مجبوره 110 سکه بپردازه که خودش 220میلیون در میاد.

راستش شما 2تا بچه داری. وعلنا شوهرت داره تحقیرت میکنه. باید بسنجی ببینی اینکه بخاطرِ بچه ها هر روز تحقیر بشی, هر لحظه آب بشی, و کم کم افسردگی بگیری و زجر بکشی ارزشش رو داره یا نه....اول باید بفهمی چقدر واسه خودت ارزش داری....

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
واااااااااو روش های بالا کشیدن پول بگو😂😂😂😂😂

آخه خواهرم من دستم بازه ميگم برا پروژه پول لازمه حسابتو يه ماه خالى كن رو حساب من پول دستم باشه حالا اين برا شغله منه همه يه گير و گور و دروغى دارن طرف اعتماد كنه،كلا به مرد خيانت كار نبايد رحم كرد بايد اول پولاشو بگيرى تا بعد تو با بقيه خوش نگذره بهش مفلس شه بعد هيش كى تف نندازه كف دستش😁بدجنسم خودتى🤣🤣🤣

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂