پیگیری می کنم شماره ی اون دخترخانم رو پیدا می کنم اون چه از دهنم در میاد نثار مرده و زنده ش می کنم بعد ساکمو می بندم میرم خونه مامانم بعد با احضاریه دادگاه خوشحالش می کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی ادم بخاطر اشتباه شوهرش همون اشتباه رو بکنه؟؟؟ میدونی من قبلا حرف تورو میزدم ولی خب اکر کار بدیه برای همه بده نباید ادم خودشو بخاطر اشتباه دیگران پایین بکشه
[QUOTE=58528522]واقعا چه خبره تو این مملکت همش خیانت و دروغ بسسسسه دیگه این مردا چرا اینطوری میکنن آخه. شوهر من که خ ...[/QUOTEراست میگی،واقعیت خیییلی تلخیه😔😔😔😔😔😔
خيلى شيك و مجلسى با يه ترفندى كل پولاشو بالا ميكشم اول خونسرد خونسرد بعد يه روز صب شيك و مجلسى مهرمو ميذارم اجرا بهش اس ام اس ميدم برى به درك زنگتم نبينم😏
آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂