2777
2789
عنوان

عمل زیبایی چشم(افتادگی پلک)

| مشاهده متن کامل بحث + 54375 بازدید | 86 پست
اسم دکتر خاصی رو میدونی

من پیش دکتر سعید یادگاری فوق تخصص جراحی پلک عمل کردم میدان توانیر کارش عالی بود اصلا جاش نموند قیمتش مناسب تر بود مامان و عمه هم پیشش قبلا عملکردم عالی بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تعریف دکتر رحیمی رو زیاد شنیدم واقعا دکتر خوبیه . من که خودم برای افتادگی پلکی که داشتم رفتم پیش ...

دکتر رحیمی کارش بیسته منم دقیقا مثل این خانم بودن و پف زیر چشم داشتم که الان خیلی خوب شد بعد از عمل. واقعا راضیم

من چشام مادر زادی پف داشت خیلی ناراحت بودم خیلی اعصابم ریخته بود  ،نمونه کار دکتر ترحمی دیدم اینستاگرام یک جلسه مشاوره رفتم بعدش عمل کردم خداروشکر راضی ام خیلی خوب شده حالت چهرم کلی تغییر داده ، الان خیلی راضی ام خدا روشکر ، شمارش میزارم هر کی خواست زنگ بزنه 021-26761574

سلام بنده تازه اومدم نی نی سایت که از دوستان سوال کنم برای خرابکاری دکتری که چشم و ابروی منو با جراحی پلک یا بلفاروپلاستی خراب کرده حالا پیش چه دکتر حاذقی برم برای ترمیم؟ که متاسفانه ترمیمم نمیشه تا سال دیگه کرد. سرچ کردم پیام هارو میخونم و اگر بتونم اطلاع رسانی کنم به دوستان دیگه که دچار اشتباه بنده نشن..  برای جراحی زیبایی و جای حساس و مهمی مثل چشم اصلا دکتر ارزون انتخاب نکنین و در این مورد صرفه جویی نفرمائید، فقط دکترای فوق تخصص جراحی زیبایی پلک تشریف ببرین دوستان.. مثل دکتر رجبی/دکتر اشراقی/ دکتر باب شریف/ پرفسور کشکولی/ دکترای کلینیک نور/ دکترای کلینیک نگاه و دکترای دیگه ای که فوق تخصص در این مورد هستن ولی دقت کنین که حتما فوق تخصص باشن ... دکترای خوب و معروف دیگه ای هم هستن که فوق تخصص جراحی زیبایی صورتن مثل دکتر میر و دکتر حامد باطنی دکتر علی اکبر جلالی و غیره(دکترای خوب فوق تخصص زیاد داریم) ...من خودم توسط  یکی از دوستانم معرفی شدم به دکتری که خودش رو جای جراح پلاستیک صورت جا زده و دوستمم نمیدونم چرا خیلی تبلیغش رو کرد! منم گول خوردم به تعریفای دوستم اعتماد کردم و اشتباه کردم،  میگم اسم دکتررو تا بقیه گول این آقا و دستیارشون خانم جوکار رو نخورن ( دکتر هوشنگ پرگاری ) مطبشم خیلی شلوغه در روزی چندین جراحی داره. آدرسشم خیابون جیحون سمت پایین نزدیکای آزادی بود . متاسفانه پلک بنده رو جراحی کرده بیسواد؛ پلکم رو و ابروهام رو خیلی خراب کرده فقط کافیه بخیه طولانی و اشتباهی که زده تا انتهای ابروم تا نزدیک قسمت شقیقه رو بریده 😥یعنی کلا یه شکل دیگه شدم ابرو شدیدا پایین اومده چشمامم گرد شده از حالت کشیده که قبلا بود در اومده/ افسرده شدم شدید ☹... لطفا مراقب باشین چشم و ابرو خیلی مهمه مخصوصا چشم که خیلی حساسه شانس آوردم عصبی رو توی پلک و چشمم قطع نکرد، زیباییم رو ازم گرفت این دکتر بی سواد .خدا ازش نگذره که بدون تخصص دست به صورت انسانها میزنه .خیلی پشیمونم و راه حلی نداره به این زودی ها متاسفانه،، خجالت میکشم جایی برم( بخدا مژه هام میخوره به ابروم از بس کشیده پایین ابرورو) و چشمم تا به تا شده کسی که قبلا دیدتم شاید نشناسه الان منو با این چهره جدید و عجیب! خدا برداره دکترای بیسوادی رو که بدون علم و تخصص دست به صورت جوان ها میزنن 😔 گول تبلیغات رو نخورین خواهشا پلک#  

برو پیش دکتر راستکاری هم کار جراحی زیبایی بینی انجام می ده هم کارهای زیباییش حرف نداره من خودم برای ...

صورتتوباچه روشی لیفت کرد؟هایفو؟

ببخش و رها باش بخاطر آرامش خودت نه بخاطر اون..😊
سلام بنده تازه اومدم نی نی سایت که از دوستان سوال کنم برای خرابکاری دکتری که چشم و ابروی منو با جراح ...

من بعد ازمدتی سایت اومدم الان پیامت رو دیدم.اخی .ناراحت شدم واقعا چشم حساسه .

ایشالله بتونی ترمیمی خوبی انجام بدی

ممنون اطلاع رسانی کردی 

منم تابستونی یعنی مرداد تصمیم داشتم انجام بدم ولی ترسیدم اتفاقا برای تزریق ژل برای زیر گودی وشیار چشمم رفته بودم مطب دکتر عمومی که تعریفش شنیده  بودم دیدم که گفت بیا تغیرر خوب بده و بلفارو انجام بده گفت خودم توی مطب انجام میدم ولی ترسیدم انجام بدم گفت با پماد بیحسی انجام میدم

مطبش هم شلوع توی کرج هست/