2777
2789
عنوان

عمل زیبایی چشم(افتادگی پلک)

| مشاهده متن کامل بحث + 54376 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا باید وقتی می خوای چشم و پلک به این حساسی رو عمل کنی باید دقت کنی. من قبل از این که برم پیش دکتر رحیمی برای افتادگی پلک، جراحی پلک انجام بدم، یکی دیگه رو انتخاب کرده بودم و همشم به خاطر تبلیغات بود. ولی که بیشتر تحقیق کردم دیدم چند تا شاکی داره . رفتم پیش دکتر رحیمی الانم از کارم راضیم. خیلی دکتر حرفه ای و دقیق هست و به کارش آشناست. 

واقعا باید وقتی می خوای چشم و پلک به این حساسی رو عمل کنی باید دقت کنی. من قبل از این که برم پیش دکت ...

من هم دکتر رحیمی رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه. من خودم برای افتادگی پلک داشتم بعد کلی پرس و جو رفتم پیش ایشون و جراحی انجام دادم و خداروشکر الان خیلی راضیم و بعدش هم اصلا مشکلی نداشتم .

من هم دکتر رحیمی رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه. من خودم برای افتادگی پلک داشتم بعد کلی پرس و جو ر ...

سلام عزیزم منم افتادگی پلک دارم .خیلی از عمل چشم میترسم .میشه لطفا درباره عمل .استراحت .چ کارهایی باید انجام دادو نداد و کلا ی توصیح بدی .واقعا میترسم.ولی دلم میخاد عمل کنم

والا من سوال پرسیدم از جوابها و تبلیغها بی اطلاعم

آخه میدونی، به نظرم میاد حتی اونا یی که تجربه عمل مامان و عمه و زن عموشون روهم میگن تبلیغن، اگه دقت کنی همه شون یه الگو دارن! البته خلاقیتشون نسبت به قبل خیلی بهتر شده😄

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 
والا من سوال پرسیدم از جوابها و تبلیغها بی اطلاعم

عزیزم شما دکتر رزم آرا رو میشناسی من یکی از دوستام پیش ایشون عمل کرده خیلی راضیه و خداییش هم خوب شده ولی می ترسم برم خواستم بپرسم کسی هست ایشون رو بشناسه 

عزیزم شاید افتادگی ابرو دارین شما که فک میکنید افتادگی پلک دارین حالا میتونید واسه این که مطمئن شید از مشاوره های مجازی کمک بگیرین من خودم واسه جراحی لبم پیش دکتر اکبر بیات مشاوره مجازی شدم خیلی راهنماییم کردن

عزیزم دکتر رحیمی وفق تخصص جراحی چشم دارن از انگلیس و مامانم پیش ایشون  جراحی پلک بالا و پایین ...

منم پیش دکتر رحیمی جراحی پلک انجام دادم خیلی کارش خوبه و من رفته بودم مطب از همه جا مریض داره داییم امریکاعه و وقتی دید افتادگ پلکم خوب شد می خواد بیاد پیش ایشون عمل کنه http://doctor-rahimi.com/