2777
2789

من کابینت ندارم هرچی هم ظرفها رو مرتب میکنم بازم به هم ریخته میشه و اعصابم خورد میشه 

شما چیکار میکنین که نامرتب نشه ظرفها؟؟؟؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

میتونی چندتا سبد بخری یا ظرفای اضافه رو بزار تو کارتون انباری کمدی گوشه اتاقی زیر تختی جا بده ...

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نداره خونم😢😢😢😢

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄
اومدم ببینم ممکنه کسی کابینت نداشته باشه    

اره خونمون تازه ساخته واسه خودش ساخته که توش زندگی کنه ولی چون نامزد بود ازش خواستیم بهمون اجار بده ولی خوب خیلی کاراش مونده مثل کابینت

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄
مگه ميشه اشپزخونه كابينت نداشته باشه؟؟

باور نمیکنی یعنی

من تو خونه ای که مال پدر شوهرم هست زندگی میکنم و نتونستیم کابینت بزنیم

و از به هم ریختگی آشپزخونه و ظرفها اعصابم خورد میشه

هرچی هم مرتب میکنم انگار نه انگار 

اصلا استرس میگیرم از نامرتب بودن

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اومدم ببینم ممکنه کسی کابینت نداشته باشه    

اره خیلیا گذاشتن یکم وضع بی پولیشون درست تر بشه بعد کابینت بزنن

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊

منم کابینتهام خیلی کم بود خونه قبلیمون...واقعا ظروفی که مهمونی به مهمونی استفاده ام میشد یا تو جعبه بودن یا یک کابینت تکی..رو هم رو هم 

کابینتهای دم دستیهاتو دلباز بچین اونایی که دیر به دیر استفاده میشن ته کابینت باشن

مرضیه هستم دوستااام.. تو رو خدا دعام کنین.