2777
2789
عنوان

بیمارستان میلاد

272 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

کسی تو بیمارستان میلاد پرونده زایمان تشکیل داده تازگیا؟ میخوام بدونم سونوگرافی و آزمایشات رو هم قبول میکنن یا باید بصورت ازاد خارج بیمارستان انجام بدیم؟

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تشکیل دادم همیشه نوبتهاشون پر است باید بری بیرون انجام بدی

پس در اینصورت فقط یک هزینه عمل برات مجانی میوفته درسته؟

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..
پرونده تشکیل بدی اونجا دکترت برات مینویسه و میتونی همونجا انجام بدی  فقط باید دکتر خوده بیمارس ...

این درسته عزیزم اما برای کسانی که باردار هستن چون هر ماه ویزیت دارن و همیشه وقتای سونو پر هست اجبارا باید برن بیرون من اینجوری شنیدم خواستم مطمئن بشم

من تشکیل دادم همیشه نوبتهاشون پر است باید بری بیرون انجام بدی

اسم دکتر و لطف میکنی بگی و اینکه راضی هستی ازشون؟

این درسته عزیزم اما برای کسانی که باردار هستن چون هر ماه ویزیت دارن و همیشه وقتای سونو پر هست اجبارا ...

نه گلم میری بت وقت میدن یکی دوهفته بعدش اگه سونو اورژانسی باشه همون روز انجام میدن 

نه گلم میری بت وقت میدن یکی دوهفته بعدش اگه سونو اورژانسی باشه همون روز انجام میدن 

ممنون عزیزم