2821
2789
عنوان

طلای قسطی با شرایط خوب

135 بازدید | 8 پست

جایی میشناسین تو شیراز؟

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سود میاد روش یا هم میشه نرخ روز

سود باشه حالابهتره با نرخ روز سخته واقعا

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

اره اکثر طلا فروشی ها میدن

اره ولی خیلیا شرایطشون سخته واقعا

سود باشه حالابهتره با نرخ روز سخته واقعا

من ی جا دیدم اینستا گف ماهی شیش درصد سود قسطشه اما جای خرید میکنم قیمت لحظه میبنده هفتاد درصد میدی بقیه اش ماه بعد دو قسطه میشهنرخ ثابت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من ی جا دیدم اینستا گف ماهی شیش درصد سود قسطشه اما جای خرید میکنم قیمت لحظه میبنده هفتاد درصد میدی ...

اره میبینم اما اینستا نمیشه اعتماد کرد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792