2777
2789
عنوان

ترس از رانندگی

181 بازدید | 11 پست

دوستان من ۴ سال پیش موقعی که مجرد بودم گواهینامه گرفتم دیگه نشستم تمرین کنم اما الان بشدت لازمه رانندگی کردن شوهرمم اصلا انگیزه بهم نمیده برای یادگیری یا حتی همراهی هم نمیکنه بگید چطوری با چند ساعت تمرین با آموزشگاه میتونم خودم تنهایی ماشین ببرم بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم عین شما بودم همسرم و یکی دو جلسه با خودم بردم اعصابش داغون می گفت دود از کله ام داره بلند میشه گفتم ببین من میخوام یاد بگیرم دود از کله ات بلند شه نشه من عزمم و جزم کردم طوری میترسیدم از پشت ماشین می آمد می گفتم بلند وای داره ماشین میاد 🙈🙈🙈ولی شکر خدا یاد گرفتم ترسمم ریخت الحمدالله 

خدایا چنان کن سرانجام ما تو خوشنود باشی و ما رستگار🙏🙏🙏

نه . بنظرم چون چند ساله نشستی برو اموزشگاه یه چند ساعتی مربی بگیر داخل شهر برید . من نمیدونم رانندگیتون درچه حده . مربیتون تشخیص میده میتونی یانه . ولی کلا باجرات باش.

🌹خداوندا مرا آن ده که آن به🌹

بهترین کار همونه که دوستمون گفتن چند جلسه آموزش برید و بعد کم کم از جاهای خلوت شروع کنید کسی پیشتون نباشه بهتره مخصوصا سوهان روح باشه 😂

خدایا چنان کن سرانجام ما تو خوشنود باشی و ما رستگار🙏🙏🙏

چند جلسه ای حتما برو اموزاشگاه چون خیلی وقت گواهی گرفتی تا یه خورده یاداوری شه برات بعدش از جاهای خلوت شروع کن اصلا هم کنارت شوهرت نباشه مردا اعصاب ندارن .من با شوهرم میرفتم مثلا ترسم بریزه به قدری غر میزد که وسط راه میزدم کنار میگفتم خودت بشین اَه.با دوستت برو من با مامانم انقدر رفتم تا ترسم ریخت دیگه حتی از تهران تا شمالم چند بار تنها رفتم.

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون