من خيلي از اتاق عمل و اينطور چيزا ميترسم واقعا وحشت دارم و نسبت به درد هم كم صبر و حوصلم و طاقت درد رو ندارم اول با زايمان سزارين موافق بودم ولي هرچي ميخونمو تحقيق ميكنم همه نظرشون رو زايمان طبيعيه حتي كلي فوايد داره برا بچه واقع با اين روحياتم نميدونم چيكار كنم 😢
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من سزارین رو میپسندم خودم سزارین کردم بسیار راضی هستم .... بنظر من اینچیزها شخصیه اوتیکه سز کرده و راضیه بهت سز و پیشنهاد میده و اونیکه طبیعی زایمان کرده وراضیه طبیعی رو .... بدن هرکسی با بقیه متفاوته و درجه وتحمل دردهمهمینطور فقط حتما اگه میخوای سز کنی پزشکی رو انتخاب کن که سز رو ترجیحمیده و اگه میخوای طبیعی زایمان کنی پزشکی رو انتخاب کن که طبیعی رو ترجیح میده
من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد
[smiley]l/l_70.gif[/smiley]
همه جهان میگن طبیعی باز علمایه اینجا میگن سزارین😂😂😂بچه رو بالا بیاریم به نظرم این بهترین راه😑😑😑
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
کلا از اینکه به اون ناحیه آسیبی وارد بشه خوف میکنم
حتی موقع نزدیکی میترسم حتی موقع معاینه !!!
نظرم رو این بود بهتره زخمم رو شکمم باشه
قابل تحمل تر بود برام :(
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️