2777
2789

من مامان نیستم.اما این ماه تاخیر داشتم یه تپش قلبی گرفته بودم بیا و ببین یشب  داشتم می مردم 

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من. نه ماهه اقدامم و از اول اقدامم ی استخون دردسری گرفتم ک نگو هنوزم هست ی شب انقد درد داشتم ک مورفین هم حالمو خوب نکرد الانم دوروزه عقب انداختم

من بارداری قبلیم اصلا اینجور نبودم اما اینوعه که اقدام کردم یه روز عقب انداختم استخوان پام تیر میکشه لگن درد هم دارم البته من یه سال اقدام کردم ولی نتیجه نگرفتم عکس رنگی هم انداختم و خودم و همسرم آزمایش دادیم ولی مشکلی نبوده 

من. نه ماهه اقدامم و از اول اقدامم ی استخون دردسری گرفتم ک نگو هنوزم هست ی شب انقد درد داشتم ک مورفی ...

من گرم نگه میدارم بهتر میشه ولی همینکه سر پا میشم درد میگیره به شدت 

من گرم نگه میدارم بهتر میشه ولی همینکه سر پا میشم درد میگیره به شدت 

من میشینن درد میکنه میرم دسشویی درد میکمنه تنها حالتی گ درد نداره موقع راه رفتنه