2777
2789
عنوان

عنکبوت 😖😖😖

3234 بازدید | 38 پست

سلام دوستان کسی تجربه عنکبوت رو توی خونه اش به صورت مدام داره 😐😐

من ۴ ماهه اومدم خونه جدید یکی از شهرهای شمالی . توی خونه هر چند روز یکبار عنکبوت میبینم تمام زیر و بم خونه رو جارو میکنم گوشه هارو دیدم عنکبوت نیست یا اگا نارش بوده از بین بردم . باز هم نمیدونم چرا سر کله اشون پیدا میشا خیلی هم گنده هستند . بچه کوچیک دارم نگرانم چجوری از بین ببرمشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر میرن تو کمد وجاهای تاریک وانباری اونجاهارو بگرد..در یا پنجره هارو توری بزن

ممکنه توی شومینه باشم یا از اونجا بیان . در تراس ها همه طوری داره . کمد رو چند باری گشتم چیزی ندیدم . والله موندم دیگه کجارو بگردم 😣😣

وای من خیلی میترسم ازش.انشالله که ریشه کن بشن

حالا خوشبختانه من نمیترسم ولی نگرانم چون بلاخره توی خونه یه جورابی چندش میشه سر و کله اشون پیدا میشه . هم اینکه بچه کوچیک دارم یه وقت توی گوش و لباس اینجور چیزهاش نرا 😟😟

من متاسفانه خودم مازندرانی نیستم . مهمون اینجاییم به خاطر کار همسرم اومدم . متوجه نشدم چی گفتی گلم . ...

خخخخخ گفتم خوش اومدی دختر 😊

خ شبختمم .بخاطر رطوبته عنکبوت عادت میکنی😄

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
من از بچگی می ترسیدم از عنکبوت الانم با اعضای خانواده هر جا میریم خودشون می دونن که اگه جایی بود بای ...

😅😅😅😅😅 آخی عزیزم .

وای خیلی زیاده نمیدنم هر چند روز یکی سر کله اش پیدا میشه فقط بدونم از کجا میاد نسلشونو منقرض کنم 😆😆