2777
2789
عنوان

عنکبوت 😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 38 پست
خخخخخ گفتم خوش اومدی دختر 😊 خ شبختمم .بخاطر رطوبته عنکبوت عادت میکنی😄

ممنونم گلم مرسی 😘😘. حالا شما که مال شمالی بهتر میتونی راهنماییم کنی . به نظرت از کجا میان . چیکار کنم توی خونه نیان ؟؟

ممنونم گلم مرسی 😘😘. حالا شما که مال شمالی بهتر میتونی راهنماییم کنی . به نظرت از کجا میان . چیکار ...

هر کاری کنی میان .والا خودمم نمیدونممم .از کجا میان بخاطر رطوبته خودم ی هفتع نمیشه تمیز کردم باز ب لوستر و کنار دیوار تار دیدم...فکر کنم یکم پودر مورچه دور تا دور خونه بریزی بد نباشه

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری کنی میان .والا خودمم نمیدونممم .از کجا میان بخاطر رطوبته خودم ی هفتع نمیشه تمیز کردم باز ب ل ...

آهان فکر خوبیه . از این اسپری سیاها هستند اونا جواب میدن ؟؟ چون پودرو میترسم پسرم دست بزنه 

😅😅😅😅😅 آخی عزیزم . وای خیلی زیاده نمیدنم هر چند روز یکی سر کله اش پیدا میشه فقط بدونم از کجا می ...

یک روش خوب واسه من ترسو پیف پاف. شما هم یه چند روز تو اتاقا پیف پاف بزن درشم ببند که بچه تون نره توش چون گازش مضره .

آهان فکر خوبیه . از این اسپری سیاها هستند اونا جواب میدن ؟؟ چون پودرو میترسم پسرم دست بزنه 

اره اونم خوبه بزن ..خب پودرو میتونی زیر فرش بریزی بچت زیر فرشم دس میزنه؟

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
😅😅😅😅😅 آخی عزیزم . وای خیلی زیاده نمیدنم هر چند روز یکی سر کله اش پیدا میشه فقط بدونم از کجا می ...

عزیز پیف پاف قرمز سوسک کش بگیر اسپری کن گوشه های و کناره دیوار یه دو ساعتی بزنید بیرون.بعد دو ساعت یکساعت هم در و پنجره باز بزار برگرد انشالله ریشه کن میشه

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...
عزیز پیف پاف قرمز سوسک کش بگیر اسپری کن گوشه های و کناره دیوار یه دو ساعتی بزنید بیرون.بعد دو ساعت ی ...

ممنون گلم . فکر خوبیه اینکارو انجام میدم . بعد داخل کمدهارو پودر میزنم . که بمونه