2777
2789

سلام...من یه دختر دارم بچه ی دومم دختر باردارم  دوست داشتم این یکی پسر بود ولی حالا که شده دختر هم خدا را شکر سالم باشه برام فرقی نداره ولی هر کی میپرسه بچت چیه میگم دختر یا میگن آخیییی اشکال نداره دختر از پسرم بهتره یعنی یه جور میگن از صد تا فحش بد تره یا مثل امشب  خونه عمم میگه چیه بچه میگم دختره یک ساعت  ریسه رفته از خنده که‌وااای اینم دختر شد اخرشم میگه اشکال نداره دختر از صد تا پسر بهتره 😑😑 به خدا طوری شده دیگه میترسم از این سوال...من اصلا نمیگم پسر بده خیلی هم خوبه ادم هم پسر داشته باشه هم دختر ولی نا سلامتی ما مسلمونیم پیغمبرون خودش همش دختر داشت نسل دوازده امام از دختره ایشونه . واقعا چرا اینجوری هستیم خانواده ی شوهرمم همش مسخره میکنند به شوهرم میگند ماده 😐یا میگن زنت نمیتونه پسر بزاد خیلی زشته دل زن حامله رو میشکونند اونم برای چیزی که دست ادم نیست😢😢😢😢 وقتی میگی دوتا یا سه دختر داری به چشم حقارت و دلسوزی نگات مسکنند ولی تو همین مملکت  اگه کسی دو تا پسر داشته باشه سومی هم پسر بشه نمیگن آخی

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر خود خانماست خودشونو واسه پسر می کشن 

فرهنگمون غلط بنیانمون غلط سنتامون غلط چه توقعی داری شما 

مادر من سر خواهرم اینقد شنید که دو ماه فقط گریه میکرد ...!

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍

هرکی گفت بگو دختردار شدن لیاقت میخواد مگرنه خدا ب پیامبرش فقط دختر نمیداد😏

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂