2777
2789
عنوان

کمککککککککک

89 بازدید | 12 پست

بچه ها دلخوشی رایگانتون چیه وقتی باشوهرتون میرین بیرون؟؟؟؟؟

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ما الان بدجوری تو قسط و وام واین چیزا هستیم نمیتونیم زیاد کار دیگه ای بکنیم

میخوام ببینم چیکار کنیم ک دوتایی بدون هیچ خرجی خوش باشیم

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
خب ما الان بدجوری تو قسط و وام واین چیزا هستیم نمیتونیم زیاد کار دیگه ای بکنیم میخوام ببینم چیکار ک ...

این دوره زمونه کی قسط و قرض نداره؟؟ ما هم کلییییی قسط و قرض داریم ولی همین که کناره هم دلخوش و سالمیم خداروشکر میکنم مشکلات ب مرور زمان حل میشه شاد باشییییین🤗 

ماهم دوتایی کنار همیم‌ بهترین دلخوشی برامون

ولی میخوایم بیرون رفتنی هم یه دلخوشی داشته باشیم اونو نمیدونم چیکار کنم

شوهرم ب خواهرش گفته والا زنم میگه بریم بیرون خب باید براش ی چی بخرم لاقل بستنی چیری اما  نمیتونم بهونه میارم ک نریم بیرون 

خواهرشم از مادرم نزدیکتره برام اون گف این چیزارو خب من چیکار کنم شوهرم شرمنده نشه؟؟؟😢😢

ماهم دوتایی کنار همیم‌ بهترین دلخوشی برامون ولی میخوایم بیرون رفتنی هم یه دلخوشی داشته باشیم اونو ن ...

عزیزم😘 هر موقع بیرون میرین خودت از خونه خوراکی میوه چای یا هر چی دارین بردار شوهرت ب خرج نیفته اونجا هم ب شوهرت بگو میل نداری ک بخوای از بیرون چیزی بخوری

عزیزم آخر هفته ها هر غذایی درست کردی بردار با خودتون ببرید پارک بخورید...مطمئن باش خوش میگذره بهتون

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
عزیزم😘 هر موقع بیرون میرین خودت از خونه خوراکی میوه چای یا هر چی دارین بردار شوهرت ب خرج نیفته اونج ...

مرسی فدااااایت