2821
2789
عنوان

بچه ها این یعنی که من حسودم آیا

1952 بازدید | 140 پست

چندماهه اقدامم هنوز نگرفته. هربچه ای از خانواده شوهر به دنیا میاد میریم برا تبریک، اون شب برا من جهنم میشه، ازبس همه میگن شما چرا نمیارین یاد بگیرین و فلان. کلا عصبی میشم. حالم بهم میخوره برم چشم روشنی نوزاد ... امشبو زهرمارم کردن

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حساس شدی

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
خیلی خشمگین و عصبی هستی این حس منه

جلو خودشون نشون نمیدم. وانمود میکنیم که فعلآ خودمون نمیخایم. ولی خیلی با حرفاشون عذاب میکشم. شوخیای بیمزه میکنن. مثلاً پدرشوهرم امشب توی جمع گفت قانون میگه هر زنی که بچه نمیاره رو باید طلاق داد. خیلی تحملم بالاس که هنوز نترکیدم از دستشون

حسادت نیست

خواستته و چون برات دست تایافتنی شده

نکه واقعاا باشه هااا

نه حست بهش اینه

و دیکرانم بدون اگاهی از شرایطتت چرتو پرت میگن

میره رو مخت

برا همینه ک من هیج وقت ب زنداداش کوچیکم یا ابجیم نمیگم بچه بیارید

منو تو با دخترمون نیلماه🥹🫀🧿✨️ کائنات در جهت خوشبختی من حرکت میکند آمین🌱

جلو خودشون نشون نمیدم. وانمود میکنیم که فعلآ خودمون نمیخایم. ولی خیلی با حرفاشون عذاب میکشم. شوخیای ...

اصلاً اهمیت نده ولشون کن وقتی از این سن گذشته احترام شور معرفت نداره به کسی که بچه نداره میگه طلاق داد بعد اهمیت ندی بیشعوره

۲۶ساله ام اما رنگ جوانی شادی آزادی رهایی استقلال ندیده ام

انگار دست منه... خو وقتی هنوز نشده گناه من چیه....

منم مثل شما هستم یکساله اقدامم نمیشه خب چیکار کنم مادرشوهرم همش راه به راه میگه دکتر بربد برید انقدر میگه بخدا خستم از دکترا چقدر دکتر

حسادت نیستخواستته و چون برات دست تایافتنی شده نکه واقعاا باشه هااانه حست بهش اینهو دیکرانم بدون اگاه ...

خیلی روی مخن. امشب رفتیم دیدن عروس خواهرشوهرم، بچه دوم بود.. تا وارد شدم خواهر شوهرم گفت بیا بیا یاد بگیر

من خیلی شکستم

جلو خودشون نشون نمیدم. وانمود میکنیم که فعلآ خودمون نمیخایم. ولی خیلی با حرفاشون عذاب میکشم. شوخیای ...

وا چقدر بیشعور ببخشیدا بزرگی ک بزرگی بلد نباشه نفهمه چجوری حرف بزنه واقعا قابل احترام نیس

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792