2777
2789
عنوان

چقدر غذای چرب وچیلی درست میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط غذاي چرب دوست دارم  قورمه سبزي و ماكاروني و قيمه و قليه كه نمشه بدون چربي باشه 💀☠ ...

دقیقا منم میگم آخه قرمه سبزی و قیمه که کلی روغن میخواد مثلا شماهایی که غذای چرب درست نمیکنید سیب زمینی سرخ کرده و گوشت چرخی درست نمیکنید خورشت بادمجون درست نمیکنید شامی کباب کوکو سبزی و سیب زمینی و کتلت درست نمیکنید خوب اینا همه چرب هستن دیگه

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
دقیقا منم میگم آخه قرمه سبزی و قیمه که کلی روغن میخواد مثلا شماهایی که غذای چرب درست نمیکنید سیب زمی ...

خوب من سبزی قرمه رو سرخ نمیکنم برا پیاز هم.فقط دوقاشق روغن میریزم اصلا روش روغن نداره 

برا کتلت بقیه سرخ کردنی ها هم کم روغن میریزم با شعله کم میپزم...برا قیمه هم  سیب زمینی سرخ کردم روغنش رو دور میریزم 

تنها چیزی که هر کاری میکنم چرب میشه بادمجونه.... 

دقیقا منم میگم آخه قرمه سبزی و قیمه که کلی روغن میخواد مثلا شماهایی که غذای چرب درست نمیکنید سیب زمی ...

مادر شوهرم ساده و کم روغن درست میکنه

الا بذکر الله تطمئن القلوب
من اگر غذا چرب نباشه نمیخورم،غذای بدون روغن بدرنگه حتی اگر خوشمزه باشه ظاهرش آدم رو جذب نمیکنه،

دقیقا نه اون قدر چرب چرب که مزه ی روغن به مزه ی غذا غالب باشه نه اون قدر کم چرب که بی رنگ و بو باشه غذا اول باید چشم رو سیر کنه بعد دل رو

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
من اگر غذا چرب نباشه نمیخورم،غذای بدون روغن بدرنگه حتی اگر خوشمزه باشه ظاهرش آدم رو جذب نمیکنه،

پس شما سلامتی براتون مهم نیست متاسفم!

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

نغمه دستم خورد درخواست دوستی دادم بوبخشید

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت