2777
2789
عنوان

آشتی بعد از جروبحث با همسر

370 بازدید | 6 پست

خانوما شما بعد دعوا با همسرتون چه عکس العملی دارین؟ چیکار میکنین که روابطتون به حالت قبل برگرده؟ همیشه شوهرتون پیش قدم میشه برا آشتی؟

تقریبا همیشه من پیش قدم میشم اونم مثلا باچایی ریختن یاکیک درست کردن یا بهش پیام دادن .نمیتونم قهربمونم دیوونه میشم.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

همین الان توتاپیکی بودم باهمین موضوع😍😍

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا همیشه من پیش قدم میشم اونم مثلا باچایی ریختن یاکیک درست کردن یا بهش پیام دادن .نمیتونم قهربمو ...

منم خیلی دوس دارم منتظر شم اون پیشقدم شه ولی نمیتونم قهر بمونم و واقعا اذیت میشم

برای ماتقریبا مساویه گاهی اوقات اون پیش قدم میشه گاهی اوقاتم من. البته هیچ چیزی به اسم قهر نداریم یعنی تابحال نشده مثلا به مدت یک روز باهم حرف نزنیم شاید تا چند ساعت طول کشیده.

کلا جرو بحث تو زندگی خیلی بده روز ادم خراب میشه

برای ماتقریبا مساویه گاهی اوقات اون پیش قدم میشه گاهی اوقاتم من. البته هیچ چیزی به اسم قهر نداریم یع ...

من واقعا بعضی وقتا حس میکنم خیلی ظرفیتم‌کمه ولی برا هیشکی جز همسرم اینطوری نیستم ولی اون بخواد بی محلی کنه دیوانه میشم