2821
2789
عنوان

نی نی منم دنیا اومد🥹🥹🥹

180 بازدید | 13 پست

از روزی که به فکرش افتادیم تا الان که بابت وجودش نماز شکر میخونم و پنج ماهش شده دخترم رو ثبت کردم اینجا

چقدر قشنگه که با تاپیک زدن خاطرات زندگیم یجایی ثبت میشن و میام میبینمشون🥹

از این دوره زندگیم بخوام بگم طلاهامو فروخت شوهرم داد برای یه تیکه زمین از استرس اینکه نشه دردسر و بدبختی و زمین الکی از آب دربیاد همیشه یه طرف مغزم درگیره

میخواستیم بریم شهرستان زندگی کنیم یه ماه رفت شوهرم کار با برادرش دید اوضاع خیته دیگه برگشتیم دوباره جای قبلی ولی امید داره زمین درست بشه برگرده تا عید منم راستش دیگه مثل قبل دوست ندارم وایسم اینجا انقدر خوند تو مغزم که منم از اینجا بودن خسته شدم و برام دیگه مهم نیست بزار سرش بخوره به سنگ تا یه روز به حرف من برسه

تو فکر بچه دوم هستم نه همین الان ولی در سال های آینده انشالله دوست دارم برم مشهد آی یو آی تا ببینم خدا چی میخواد فعلا که هنوز پریودم نمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه. میشه من یه سوال بپرسم؟ تازه ازدواج کردم و اطلاعاتم کمه. من ماه قبل ده روز پریودم جلو افتاد. قرار بوده ۳۰ اذر پریود بعدیم باشه که نشدم. ۲۴ و ۲۶ ام اقدام داشتم. هیچ علایم پریودی ندارم. روز دوم تاخیر بیبی چک منفی بوده. ینی باردارم؟؟ کیست هم نداشتم اخر ابان سونو رفته بودم.

آره دقیق مینویسن

بنظرتون سال ۸۳ ۸۴ اینا هم همینجوری بوده؟

من گواهی ولادت دارم روش زده ۷ و ۴۰ دقیقه شب

یکی گفت ۲۰ یا ۱۵ دقیقه با تاخیره

درست هست؟؟؟؟؟خیلی برام مهمه برای ی جریانی خیلی پیگیرم

حتی دقیقه اش خیلی مهمه مثلا یک دقیقه اینور انور هم مهمه

خدا حفظش کنه. میشه من یه سوال بپرسم؟ تازه ازدواج کردم و اطلاعاتم کمه. من ماه قبل ده روز پریودم جلو ا ...

عزیزم قبل بارداری رحم شروع میکنه تغییرات ممکنه جلو عقب بشه زمان پریودیت بعد چند ماه ممکنه یک ماه باشه یا سه ماه انشالله باردار میشی بخاطر تغییراتشه

بنظرتون سال ۸۳ ۸۴ اینا هم همینجوری بوده؟من گواهی ولادت دارم روش زده ۷ و ۴۰ دقیقه شبیکی گفت ۲۰ یا ۱۵ ...

اگه انقدر دقیق منظورته نه عزیزم انقدر دقیق نیست اصلا مثلا برای من فکر کنم یه پنج دقیقه ده دقیقه ای اینور اونور بود نمیشه اصلا مطمئن بود که دقیقه

اگه انقدر دقیق منظورته نه عزیزم انقدر دقیق نیست اصلا مثلا برای من فکر کنم یه پنج دقیقه ده دقیقه ای ا ...

اره عزیزم تو پست اولم که گفتم حتی ثانیه اش هم برام مهمه

اها مرسی عزیزم♥️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز