2777
2789

سلام

یه کم طولانیه اما اگه وقت بزارین ممنون میشم

من دوستی دارم که واقعا دوستش دارم مثل خواهر،مهربون و شدیدا خیرخواه دیگ ان،دل خیلی بزرگی داره ایشون از منم پنج شش سالی بزرگترن حدود ۴۰

ایشون خیلی راههارو رفتن و چند وقت پیشم آی وی اف کرد که امروز بهم خبرداد نتیجه ای وی افش هم منفی بوده و باردارنشده

این توضیحاتو دادم که بگم من خبربارداریمو میخواستم هفته قبل بهش بدم بعد گذاشتم اونم بارداربشه بعد بگم امروز که اینو شنیدم نمیدونم چکارکنم،اگه بگم خب زشته تواین شرایط روحی بااینکه میدونم خیلد دلش بزرگ و مهربونه اما من حتی دلم ننیخواد یه ذره دلش بگیره اگه نگم هم چون میشناسمش و مثل خواهره برام مددونم بعدا دلخوری پیش میاد و ازطرفیم خب پنهان که نمیشه کرد یتو مثلا هشت ماه دیگه بگی بچه دارشدم

خلاصه که اولا از ته دل ازتون میخوام لطفا برای این خانم مهربون دعاکنید ان شاالله که خدا چشم همه منتظرارو روشن کنه

واینکه کمکم کنید بدونم چکار کنم،اصلا الان نمیدونم کی باید بگم؟چی بگم که دلداریش بدم؟بعدا خب تو دلش نمیگه توخودت بارداری نفست از جای گرم بلند شده و...

خدای مهربون ازت ممنونم بابت هدیه ات و ازت میخوام دل همه ادمای مهربونو شاد کنی،آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ختمابگوبدترین چیزاینه که بهش نگی چون اون حس میکنه بهش ترحم میکنی،،دلداریم ندهچون فقط حالشخرابترمیشه..

اس بده بهش خاله شدنت مبارک

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

اول بهش بگو نمیدونم چرا پریود نمیشم چند هفته شده  

دف بعد که پرسیدیا شما رو دید بگو باردارم از بس حالم بد بوده و مریص و تهوع داشتم نمیتونستم بهت زنگ بزنم وخبر بدم

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

بزاریکم حال روحیش بهتر بشه چندروز دیگه بهش بگو وبراش توضیح بده که دودل بودی بهش بگی چون خیلی برات مهمه 

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن

خیلی طبیعی و معمولی برخورد کن طوری ک مطمئن شه ک چیز عجیبی نیس ک فعلا باردار نشده و اینکه حتما ی روزی باردار میشه، خیلی طبیعی بگو ک بارداری و اگه گف ک واسم دعا کن بگو بابا مطمئن باش تو هم میشی و اینقد ناامید نباش و از اینجور چیزا

انشالله بچه شما بسلامت بدنیا بیاد اونم تو این ماه های عزیز باردار بشه ن تنها دوستتون بلکه همه منتظرا ...

ان شاالله عزیزم

من خودم تو سن بالا باردارشدم میدونم چشم انتظاری سخته،ان شاالله برای شما هم به زودی ،ممنون

حتما بهش بگو چون فکر میکنه دلت نخواسته بگی یا دوس نداشتی اون بدونه و ناراحت بشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

میدونی شرایط خیلی سخته تقریبا به خاطر حالت روحی که داره هر حرکتی کنی بهش بر میخوره 

اما سعی کن اصلا رابطتو باهاش کم نکنی که نبینتت که بدتر بهش بر میخوره 

خبر حاملگیتو بده اما نه خیلی هیجانی و خوشحال انگار که مثل یه دوست میخوای یه راز بهش بگی مثلا دیدیش بگو بی بی چکم مثبت بود  ترس ورم داشته و سریع بحثو بکشون به حالات روحیت بعدم دیگه هی نگو رفتم ازمایشو فلان لباسو خریدم و اینا یا اینکه خدا به تو هم بچه بده یا بعدش ازش در مورد بارور نشدنش سوال نکن که حالت تیکه پیدا میکنه 

ختمابگوبدترین چیزاینه که بهش نگی چون اون حس میکنه بهش ترحم میکنی،،دلداریم ندهچون فقط حالشخرابترمیشه. ...

اره من واقعا ترحم نمیکنم چون دوستم خیلی سرتر از منه تو اخلاق و شخصیت ،فقط فکرکنم مثلا یه ماه دیگه بگم یه کم بهتربشه اوضاع روحیش

ان شاالله عزیزم من خودم تو سن بالا باردارشدم میدونم چشم انتظاری سخته،ان شاالله برای شما هم به زودی ...

شنگول جان انشاءالله بسلامتی نی نیت میاد تو بغلت.

دعوتت میکنم تاپیک فرشته های آسمونی دی ماه 97

گروه بنفش؛   وزن شروع ۸۷, هدف اول ۸۰، هدف دوم ۷۵, هدف سوم ۷۰ و هدف نهاااایی ۶۵... چالش پائیزی....استاد تغییر بااش نه قربانی تقدیر