2777
2789

من افسردگی شدید داشتم 

بیشتر اوقات خواب بودمو جایی نمیرفنم 

تنها توی تاریکی مینشستم 

ولی الان خودم رو مشغول کردم و کلاس های مختلف میرم 

سعی میکنم توی جمع باشم 

دمنوش زعفران میخورم و فکرای بد و غمیگن رو رد میکنم 

من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

دوسال پیش با اضطراب وپانیک شرو شد

بعدش دارو خوردم وقتیرقطع شد بی انگیزه شدم نسبت به همه چی

فقط به مرگ فکر میکردم هرکاری میکردم درس نمیشدم 

بعدش مقاله سگ سیاه افشردگی روخوندم تو نت هست شرو کردم به درمان خودم 

الان ۸۰ درصد بهترم اگه بتونم اون۲۰ درصد قضیه رو خوب کنم دیگه تموم

احساس دلتنگی شدید میکنم

زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....

من داشتم ، بعد از بيست ماه الان بهترم ، افسردگي دو مدله ، يه سريا آروم و گوشه گير ميشن ، يه سري هم پرخاشگر ( من اين مدلي بودم ) ناميدي نسبت به آينده ( همش ميگفتم تا بچم رو شير ميدم زنده بمونم بعد بميرم ) تيكه كلامم خسته ام بود همشششش ميگفتم خدايااااا خيلي خسته ام خيليييييي ، و خيلي چيزاي ديگه ، روزي يك ساعت به تجويز دكتر سنتي ميرم ورزش ، از اين رو به اون رو شدم

من افسردگی شدید داشتم  بیشتر اوقات خواب بودمو جایی نمیرفنم  تنها توی تاریکی مینشستم  ...

منم همیشه فکرمو مشغول میکنم ولی بعصی وقتاخسته میشم کم میارم.علائم جسمی اضطراب نداری عزیزم

من داشتم ، بعد از بيست ماه الان بهترم ، افسردگي دو مدله ، يه سريا آروم و گوشه گير ميشن ، يه سري هم پ ...

ورزش چی عزیزم میشه بگی پیاده روی منظورته یانه باشگاه؟خدهروشکر ک بهترشدی منم فکرای پوچ خستم کرده 

ورزش چی عزیزم میشه بگی پیاده روی منظورته یانه باشگاه؟خدهروشکر ک بهترشدی منم فکرای پوچ خستم کرده  ...

دكتر گفت برو باشگاه همراه با لبخند ( زوري !) ورزش كن عرقت در بياد ، با بچه نتونستم سر تايم برم ،مسواك ميزنم يه آرايش ملايم،  بچم رو توي كالسكه ميزارم ، چون توي محل همه رو ميشناسم به همه لبخند ميزنم و سلام ميكنم ، هر كي ميبينه ميگه چه مامان سرحالي ! چه مامان خوش برخوردي ! چه مامان خوشگلي ،اونقدر سلام عليك داريم توي محل ، بچم هم ياد گرفته هر كي رو ميبينه سلام ميده و اينجوري كلي هم چاق سلامتي با غريبه ها ميكنيم و اونا هم كلي ازمون تعريف ميكنن كه واي شما چقدر انرژيه مثبتيد و .... در كل وقتي به آدما لبخند ميزني و حالشون رو خوب ميكني حال خودت هم بهتر ميشه 

دكتر گفت برو باشگاه همراه با لبخند ( زوري !) ورزش كن عرقت در بياد ، با بچه نتونستم سر تايم برم ،مسوا ...

عرق کردن عالیه من ازوقتی افسردگی گرفتم یادم نمیاد اصلا عرق کرده باشم خخ.اره واقعا وقتی حال بقیه رو خوب میکنی حال خودتم خوب میشه.توروخدا بچه شیر میدی برام دعا کن قصدبارداری دارم ولی بااین اوضاع ناامیدم خییلی