2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين من اولش با ورزش شروع كردم الان دوست دارم برم خريد كنم ( كاري كه دو سال نكردم حتي يه لباس توي خونه ) الانم هوس كردم براي خودم ماشين بخرم ( شوهرم معمولا خونست و احتياجي به ماشين شخصي ندارم اما دوست دارم گاهي بچم رو خودم ببرم بيرون ) شوهرم ميگه تو ديگه زياد خوب نشو خخخخخخ كم كم انگيزه پيدا ميكني برو ورزش كن

منم باورزش موافقم.فیلم شاد و کتاب اثرشون موقتیه اماورزش هرروزه باعث میشه هرروز ملاتونین هورمون شادی ...

منم همينطور بودم ميگم اونقدر بيرون نميرفتم براي بچم يه لباس نخريدم ! اتاقش فرش هم نداره ، سيسموني هيچي نخريدم تا الان با لباسايي كه براش هديه مياوردن زندگي ميكرديم ! از وقتي پياده روي ميكنم و ميبينم مردم با ذوق لباساي خوشگل تن بچشون ميكنن دوست دارم هر روز برم براي بچم لباساي خوشگل بخرم

توروخدااگه راهکاری چیزی بازم میدونی بهم بگو تااخرعمر دعات میکنم

ببين يه طب سنتي هم برو ضرر نداره كه ، من خيليييي راهارو امتحان كردم آخرش رفتم دكتر سنتي با توجه به طبعم گفت چي برام خوبه ، من غلبه ي صفرا بودم ، گفت يكساعت ورزش كن معجزه ميشه ، اصلا جايي كه بهت استرس ميده نرو ( مادر شوهرم زنه خيلي خوبيه اما همش بهم ميگفت به بچت شير خشك بده و من از شير خشك نفرت داشتم ) يه مدت اونجا نرفتم اينم توي حالم خيلي اثر گذاشت

مرسی عزیزم ازراهنماییت به امیدخداپس.منم یکسال و چن ماهه مث ادم زندگی نکردم جزاینکه هرروز بیمارباشمو ...

من هيج اميدي نداشتم به خوب شدن ، الان خيلي خوبم ، پس تو هم خوب ميشي ، توكل كن به خدا ( من اونقدر به خدا و پيغمبر فحش ميدادم !) اصلا اعصاب نداشتم !

ببين يه طب سنتي هم برو ضرر نداره كه ، من خيليييي راهارو امتحان كردم آخرش رفتم دكتر سنتي با توجه به ط ...

رفتم عزیزم برام چن تا دارو اینا گفته و روزی یکساعت پیاده روی ولی انگار ن انگار کی عمل کنه.منم هم دوس دارم ی چن مدتی قطع رابطه کنم باخونواده شوهرم فک کنم انگاری نیستن ولی نمیشه اصلا