2777
2789
عنوان

سونو ۱۲ هفتگی ( شیراز )

648 بازدید | 27 پست

سلام خانومای باردار شیرازی، ۱۲ هفته کجا رفتین سونو؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

جنسیت رو بهتون گفتن؟ تا چه حد میشه بهش اعتماد کرد؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

سلام سونوی ۱۲هفتگی مهم ترین سونوهستش که بایدبری حتماجنسیت روتو۱۸هفتگی دقیق بهت میگن اونجاشایداحتمالی بگه اگه دخترباشه زودمیگن وپسروتو۱۸هفتگی کامل مشخص میشه جنسیتش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سونوی ۱۲هفتگی مهم ترین سونوهستش که بایدبری حتماجنسیت روتو۱۸هفتگی دقیق بهت میگن اونجاشایداحتمالی ...

بله میدونم ۱۸ هفته جنسیت میگن

اما طاهرا ی حدس هایی هم تو هفته ۱۲ میزنن

دکتر ابطحی برد تخصصیه سونو  داره. و خودش هم دکتر زنان هست.خیلیا رو تو مطبش دیدم برا سونو فقط اومدن. زنداداشم هم مریضش بود از 3 ماهگی جنسیتو گفت بهش. دوست داشتی الان باید زنگ بزنی برا عصر وقت بگیری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من شنیدم پسر زود تر مشخص میشه که🤔

دکتر ابطحی برد تخصصیه سونو  داره. و خودش هم دکتر زنان هست.خیلیا رو تو مطبش دیدم برا سونو فقط او ...

ممنونم عزیزم😍😘

سلام سونوی ۱۲هفتگی مهم ترین سونوهستش که بایدبری حتماجنسیت روتو۱۸هفتگی دقیق بهت میگن اونجاشایداحتمالی ...

سلام ینی ۱۸هفتگی کاملا مشخصه؟اشتباهی رخ نمیده؟

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
سلام ینی ۱۸هفتگی کاملا مشخصه؟اشتباهی رخ نمیده؟

نه منکه دوستام بودن اشتباهی رخ ندادالبته جایی هم که سونومیدی مهمه میخوای مطمئن تربشی سونوی واژینال بده تاکاملادقیق باشه

نه منکه دوستام بودن اشتباهی رخ ندادالبته جایی هم که سونومیدی مهمه میخوای مطمئن تربشی سونوی واژینال ب ...

من ۱۸هفتگی شیراز سونو دکتر پایدار رفتم میگفتن خوبه سونوش

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم