2777
2789

اگه کسی چیزی میدونه بگه لطفا

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
همون شل کن سفت کن خودمونه😐واس تنگی مقعد و واژن خوبه

اها خخخخ روزی چن بار اخه؟؟

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفت کن شل کن 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

توضيحش طولانيه ..يه سرچي توو اينترنت بكن همه چيو ميگه

ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم"
روزی ۳ بار  به اندازه ۳۰ ثانیه باید نگه داری تو نت سرچ کن یادم رفته😂

یاخدا😆😆😆😆چه سخته.الان مثه ...شده اونجاحس ندارم😆😂😂

توی ده ثانیه کم کم سفت میکنی، ده ثانیه نگه میداری، تو ده ثانیه کم کم شل میکنی روزی دو بار، هر بار د ...

مرسی عجیجمممم

روزی دو بار برای پیشگیری از افتادگی ها و مشکلاته، اگه برای بحث درمانی میخوای انجام بدی باید از متخصص بپرسی

هفته های اول نشسته کم کم در حالت سرپا باید انجام بدی

باید از نظر فکری هم تمرکز کنی

روزی دو بار برای پیشگیری از افتادگی ها و مشکلاته، اگه برای بحث درمانی میخوای انجام بدی باید از متخصص ...

چه سخته.من الان بچم ۲۵ روزه شده دیر نیست؟؟؟؟

مثه چی شده😐

....گ ش ا د شده عین شلوارکردی😑😑😑😭😭