2777
2789
عنوان

تاتوی ابرو

73 بازدید | 9 پست

دوستان من صبح زودم تاپیک زدم ولی خوب سایت خلوت بود میشه کمکم کنید من دوماهه سایه زدم میخوام پاک کنم به جز لیزر کسی راهی بلده؟ تجربه ای دارین

بی دینی روشنفکری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما خودت دیدی کسی این کارو کرده و نتیجه گرفته باشه؟

اره من خودم هاشور زدم. ولی رنگ قهوه ای روشن میخواستم. اما خیلی تیره سده بود. اصلا مشکی شده بود و توی ترمیمم درست نشد

خواستم پاکش کنم از یه تاتو کاری پرسیدم این روشو پیشنهاد داد گفت تا دوماه که بزنی هرروز کامل میره 

من ده روز زدم رنگش کمرنگ میشد

الان اون رنگی شد که مبخواستم دیگه نزدم که ماک بشه

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
والا من ک 5 جلسه لیزر رفتم یه کوچولو مونده بعد چطوری توقع داری با روش دیگه بره😕من یک جلسه هم برم پا ...

قیافم مصنوعی شده به ارایشگره گفتم جلوی ابروهامو مربع نکن گوش نکرد خب من چادریم خیلی ضایست

بی دینی روشنفکری نیست
قیافم مصنوعی شده به ارایشگره گفتم جلوی ابروهامو مربع نکن گوش نکرد خب من چادریم خیلی ضایست

اتفاقا منم مشکلم بیشتر همین بود ک تاج ابروهامو مربعی کرده بود مصنوعی شده بود بدم میومد.

اتفاقا منم مشکلم بیشتر همین بود ک تاج ابروهامو مربعی کرده بود مصنوعی شده بود بدم میومد.

عزیزم میشه بگی کجا لیزر رفتی و راضی هستی و هزینه ش چقدر شد؟مال منم کمرنگه،دلم میخواد بره،خیلی دنبال راه حلم

من معجزه را فردی می‌ناممکه می‌شود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد