2777
2789
عنوان

آی ام بی حوصله

132 بازدید | 18 پست

چکار کنم زن شاد و پر انرژی باشم بی حوصله نباشم باوجود دوتا بچه کوچک. ...خیلی هم بجه ها اذیت میکنن.اصلا به خونه وخودم نمیرسم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این فقط یه انتخابه. میتونی روزهاتو با کسالت بگذرونی یا انتخاب کنی که جور دیگه ای باشی. اگه اولی رو انتخاب کنی خودت ضرر کردی ولی اگه دومی رو انتخاب کنی مزایاشو همه اعضای خانواده ات و خودت درک میکنین

منم اینجور بودم ولی بچه ندارم ..

یه روز خاطرات مجردیمو مرور میکردم یادم اومد چقد شاد بودم و همیشه ارایش داشتم بعد از اون روز سعی کردم همون باشم خب این بود تحول من 😒

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

چون بي انگيزه اي و كاراتو رو تين انجام مي دي و همه چي برات تكراريه و همين باعث ميشه از زندگي انرژي نگيري

اسمتو یادم نیست اما یادمه که خیلی دوست داشتم... (دیالوگ رضا کیانیان)

دیدید بعضی ها هم به خودشون هم زندگی هم بچه میرسن  شوهرداری همه چی شون عالیه .منم خیلی دوس دارم مثل اونا باشم.همش دوس دارم بخوابم. البته قرص اعصاب هم میخورم

دیدید بعضی ها هم به خودشون هم زندگی هم بچه میرسن  شوهرداری همه چی شون عالیه .منم خیلی دوس دارم ...

خب الان ک بیداری قشنگ برو جلو اینه موهاتو بباف یه ارایش ملیح کن..

بچه هارو بیدار کن اگ خابن صبحانه بخورید 

بعد خونتو تمیز کن بعد ک کارات تموم شد یه اهنگ بذار خودتم بشین با گوشی مشغول کن..

خدایی راس میگما حین انجام کارای خونه هم با اهنگ کار کنی خیلی تو روحیت تاثیر داره..

بعدم مگه چند سالته قرص اعصاب میخوری؟  

منم همینطوری بودم تا اینکه چندوقت پیش شروع کردم به کتاب خوندن و ورزش و رقص و .... حالم خیلی بهتر شده  اما مشکلم اینجاس که با بحث سریع بهم میریزم و باز حوصلم نابود میشه 

در واقع تحولم زود متحول میشه😅

ولی یه چیزی بگم با انجام تمرینای کتابایی که خوندم هر چقدرم میخوام یه وقتایی جلو شوهرم نقش بازی کنم و  خودم و بیچاره و بیحوصله نشون بدم حس درونیم بد نمیشه اصلا 😂😂

خب الان ک بیداری قشنگ برو جلو اینه موهاتو بباف یه ارایش ملیح کن.. بچه هارو بیدار کن اگ خابن صبحانه ...

ببخشید نبودم. 29 سالمه.بخاطر استرس وترس  میخورم 

ببخشید نبودم. 29 سالمه.بخاطر استرس وترس  میخورم

نخور مگه چند سالته بچه سنی 

سعی کن نخوری اابته با مشورت پزشک با اهنگ و رقص و اینا انرژی بگیر