2777
2789

هرجا ک هوا بهتره....

پچه پنج ماهه زیاد اذیت نداره دیگه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همش باید بغل باشه میترسم کم بیارم تو مسافرت

کالسکه ببر

پسرم شش ماهش بود رفتیم مسافرت،اصلا اذیت نکرد و حسابی بهمون خوش گذشت،من فکر میکردم خیلی اذیت بشم و خوابش به هم بخوره یا مریض بشه سا بهانه بگیره،اما اصلا اینجوری نبود،حتما برو مسافرت تا روحیت عوض بشه

ما مشهد رفتیم دخترم پنج ماهه بود.

یکسره حرم و بازار و گردش بودیم.

آخر مهرماه سال ۹۳ بود....

بچم شیرخشکی بود.

خنک بودن هوا و تهیه آب جوشیده و شستن بهداشتی شیشه شیر و بغل کردن یکسره اش اذیتمون نکرد

تنها مشکل ما این بود که دخترم اون موقع روزی ۲-۳ نوبت شکمش خیلی شل کار میکرد در حدی که تمام لباسهای زیر و رو اش به اندازه پوشکاش کثیف میشد....

و ما هر بار باید یه سرویس بهداشتی پیدا می‌کردیم و اونو لخت مادرزاد میکردیم و از ناف به پایین میشستیم و دوباره یه عالمه لباس تمیز تنش میکردیم....

یعنی هربار می‌رفتیم بیرون، یک ساک پر از لباس و حوله کوچیک و... می‌بردیم.

البته فقط توی مسافرت اینجوری نبود بلکه کلا تا هجده ماهگی اش ما حتی برای یک خرید ساده هم بیرون می‌رفتیم همین بساط رو داشتیم....