2777
2789

میشه اگه رژیم یا خوراکی یا روشی واسه پسردلر شدن استفاده کردید بگید لطفا میخام اقدام کنم خاستم بدونم ممنونم از همگی

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

منم لایک کنید خواهشا لازمم میشه

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز تخمك گذاريتو با كيت پيدا كن، همون شب و شب بعدش اقدام كن...تاثيرگذارترين فاكتور همينه

و آوايي هست...كه كلمات را به كار نميگيرد...گوش بسپار (باردار نيستم،تذكر تاريخ امتحانمه كه هي ببينمش كمتر تو ني ني سايت بچرخم😑)

من خیلی شیره خرما و ارده میخوردم....

همینجوزی هم خرما مینداختم بالا

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

روز تخمک گذاری رابطه داشته باشید و شما اول ارضا بشین فولیک اسید بخورین شیر موز و خرما بخورین تخمه کدو 

بعد رابطه هم تا یه ربع پاهات بزار بالا 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏