2777
2789
عنوان

اگه با روش خاصی نی نی تون پسر شد بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2665 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیت تخمک گذاری، قرص ویتامین ای برای همسر، خوردن کاسنی برای همسر، نخوردن لبنیات و مواد کلسیمی، خوردن شیرینیجات و غذاهای پرکالری و تا حدی شور، خوردن موز و کشمش و کلا چیزای گرمی، من یه مدت هرشب آب جوش و نبات و دارچین میخوردم، خوردن یه فنجان قهوه تلخ نیم ساعت قبل اقدام برای همسر که تحرک اسپرم زیاد بشه، با عرض پوزش ارضا شدن خانوم قبل از آقا، بعد از اقدام گرم نگه داشتن رحم. البته مهم تر از همه خواست و اراده خداس. موفق باشید

من طول پریودیم 23 روزست یعنی روز هفتم گفتن روز تخمک گذاریمه 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
من حلواي گرم درست ميكردم كلي خورديم 😐گرد درخت نخل هم اصلش و پيدا كني عالي 

الی خانومی نمیتونم نوشتهاتونو بخونم از روی عکس خوانا نیست میسه تایپ کنید لطفا 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
از سه ماه قبل درست ميكرديم ميخورديم روزي٥تا دونه فلفل سياه سالم و نكوبيده و با يه ليوان اب ميخوردم ...

عزیزم ببخشید چه مدت فلفل سیاه میخوردین همسرتونم فلفل میدلدید؟