2777
2789
عنوان

اگه با روش خاصی نی نی تون پسر شد بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2665 بازدید | 115 پست
وقتي ك پريود باشي بچه كجاست ك بيوفته اون واسه وقتيه ك باردار باشي

شمام شنیدی؟؟؟ اخه میگن اون ماهی ک میخای اقدام کنی زعفرون نخور

بنظرتون من انجام بدم

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد
شمام شنیدی؟؟؟ اخه میگن اون ماهی ک میخای اقدام کنی زعفرون نخور بنظرتون من انجام بدم

من شنيدم وقتي بارداري نبايد يسري دم نوش ها رو مصرف كني ك باعث سقط ميشه

والا چي بگم 

همون جوش شيرين و مصرف كني شايد بهتر باشه

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حلواي گرم درست ميكردم كلي خورديم 😐گرد درخت نخل هم اصلش و پيدا كني عالي 

عزیرم میشه طرز تهیه حلوا رو بهم بگی دستو درد نکنه 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
از سه ماه قبل درست ميكرديم ميخورديم روزي٥تا دونه فلفل سياه سالم و نكوبيده و با يه ليوان اب ميخوردم ...

چندماه فلفل سباه خوردی؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
ببین خانومی گداخته یه معجونه که اصفهانیا صبح عروسی معمولا برای عروس داماد میپزن ومیبرن که بخورن و قو ...

پرنیان جان سوال دارم ازت عزیزم .این دستوری که گفتین نباتو داغ کنم و روش زعفرون بریزم بعد چکار کنم متوجه نشدم .؟؟همون شب اقدام کنم یا هر وقت خاستم اقدام کنم نباتو اسفاده کنم ببخشید عزز م 

پرنیان جان سوال دارم ازت عزیزم .این دستوری که گفتین نباتو داغ کنم و روش زعفرون بریزم بعد چکار کنم مت ...

سلام عزیزم من خودم انجام ندادم اما دختر عمه ام بهم گفت روز پنجم پریودی اینکارو انجام میدی وبا سرنگ داخل واژن تزریق میکنی همون ماهی که قراره اقدام به بارداری بکنید اینکاررو انجام بدید خودش که میگفت خییلی جواب میده

ان شالله اخه بدام سواله که همون روزم اقدام کنم یا نه حالا انجام میدم توکل به خدا .

ان شالله اخه بدام سواله که همون روزم اقدام کنم یا نه حالا انجام میدم توکل به خدا .

دوستم 

من و شما توی تاپیک مامانای اقدامی با کیت هستیم

من هم مول شما در حال رژیم هستم و ی دختر ده ساله دارم و بی نهایت دوست دارم پسر دار بشم 

البته من چون مناظر ازمایش شوهرم هستم از اذر ماه اقدام میکنم

فقط ی سوال دارم اینکه بالاخره عرق کاسنی یا جوشونده ی ریشه ی کاسنی و اینکه زن بخوره یا مرد؟؟؟

تورو خدا اکر میدونی  بهن بگو

انشالله هردومون حاجت روا میشیم

راستی همسرت ازمایش اسپرم داده؟؟

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

بله عزیزم همسرم یه ماهی تقریبا میخورد بعد دیگه نخورد الان خودم یه بطری گرفتم یه فنجون میخورم من این ماه دیگه باید اقدام کنم .ان شالله عزیزم.

در تمام تحقیقاتی که کردم به این که فقط باید خدا بخاد ایمان اوردم اینقدر کسانی بودن که رژیم و تخمک گذاری و اینا تهش دختر شده ...من تو رژیمی که راشتم فقط لبنیات نخوردیم همین شوهرم از داد کم بود 88میلیون و تحرکشم 55بود دکترم براش قرص تجویز کرد الان بهتره من باید ابات اقدام کنم ... 

سلام عزیزم من خودم انجام ندادم اما دختر عمه ام بهم گفت روز پنجم پریودی اینکارو انجام میدی وبا سرنگ د ...

ببخشید یه سوال دارم ازتون میشه درخاست دوستیمو قبول کنید لطفا ؟