2777
2789
عنوان

دلم گرفته😢😢😭

313 بازدید | 21 پست

نمیدونم چرا تابیک زدم اما دلم خیلی گرفته،سال پیش این موقع باردار بودم اماسقط شد 

امسالم در انتظارم که باردار شم چقد خسته شدم دعا کنید برام😭😭

احساس میکنم افسرده شدم

بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱سالمه 😭😭

سنی نداری عزیزم عجبا 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
سنی نداری عزیزم عجبا 

۴سال ازدواج کردم اما دوسال درگیر بچه ام بعد سقط ماه پیش اقدام کردم نشد این ماهم که پریودم اما امیدی ندارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1758198/کیا-از-نامه-نوشتن-به-فرشته-ها-نتیجه-گرفتن?postId=5 ...

خوندم میترسم از انجامش

۴سال ازدواج کردم اما دوسال درگیر بچه ام بعد سقط ماه پیش اقدام کردم نشد این ماهم که پریودم اما امیدی ...

میشی قول میدم شرطش امیده مطمئن باش💜

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

خانومی خودتو ناراحت نکن ‌منم الان ۹ ساله ندارم و همه دوا درمونا رو کردم و همه راها رورفتم از همون اول هم به فکر بودم.۲۶ سالمم هس  .تا خدا نخواد نمیشه .از خدا بخواه هروقت صلاحش هست بهت بده و سالم و صالحش رو نصیبت کنه .استرش هم نداشته باش خطر داره برات .برو خودتو سرگرم کاری یا هنری بکن .فکر نکن بهش که پیرت میکنه  اینو من میگم چون میبینم چه سخته .من خودمو پیر کروم .موهام سفید شد .چهره ام از سنم بیشتر شده .حتی منو معتاد گفتن مردم .نذار کسی بفهمه ازدلت ‌نذار کسی نسبت بهت حس ترحم داشته باشه.

ان شالله خداوند دامنت رو تا آخر ماه رمضون سبز کنه و بیایی خبرا خوب بهمون بدی .توکلت به خدا باشه ‌درگاه خدا درگاه ناامیدی نیس.

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .